Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna si doma poradila s Boršovem nad Vltavou


Branky


29

Ve Zlaté Koruně se čekal vyrovnaný boj. Oba týmy zažívají výbornou sezonu a drží se v horní polovině tabulky. Nakonec možná až překvapivě přesvědčivě vyzněl zápas, pro domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Zápas začala aktivněji Zlatá Koruna a hned z úvodního útoku nastřelil Rychtář břevno. Poté o sobě dali vědět i hosté, ale domácí Schwarz potvrdil dobrou formu a golovou střelu Pokorného vyškrábl nohou na roh. Hrál se na I.B třídu hodně kvalitní fotbal nahoru - dolů. Hosté měli spousty standartek, domácí tým zase hrozil z rychlých kontrů. Jeden takový únik Fucimana přetavil ve vedoucí gol zkušeně Milan Homer 1:0. Druhou branku přidal po úniku nekompromisní střelou Vladimír Rychtář 2:0. Hosté snížili do poločasu dost šťastně, když si jeden z domácích zadáků tečoval ne příliš povedenou střelu Františka Filišteina do vlastní branky 2:1. Do konce poločasu se nic dalšího nestalo at ak poločas skončil vedením domácích.

Zlatá Koruna přidala další dvě branky

 Druhý poločas byl již plně režii domácí Zlaté Koruny. Třetí branku domácích přidal znovu Vojtěch Rychtář  3:1. Domácím se herně dařilo, ale několik šancí se jim nepodařilo dotáhnout až do konce. Nakonec Zlatá Koruna ještě jednu branku přidala. Tentokrát se trefil Dominik Fuciman 4:1. Hosté mohli v druhém poločase ještě snížit, když po chybě domácí obrany a spatně zahráném ofsajd systému selhal hostující útočník v samostatném úniku. V příštím kole čeká Zlatou Korunu těžký zápas v Netolicích. Boršov nad Vltavou přivítá doma Horní Planou. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Měli jsme nějaké potíže ze sestavou, ale přesto jsem věřil , že hůř jak minulý týden už hrát nemůžeme a můžeme tedy proti silnému protivníkovi jenom překvapit a uspět. Proto jsme vsadili na bojovnost, disciplínu a agresivitu a zasloužený úspěch se dostavil. Kluci ve předu k tomu přidali i fotbalovost a byl to opravdu líbivý fotbal i pro diváky a myslím naše nejpovedenější utkání v I. třídě. Soupeře jsme dokonale zaskočili aktivní hrou, naše záloha nenechal Grubera moc hrát a ve druhém poločase vypadali hosté opravdu zdrceně. Vítězství bylo dle mého zcela zasloužené a všechny hráče musím pochválit. Absolutorium ovšem zaslouží defenzivní štít Štěpánek a Fuciman, autor golu a dvou golových přihrávek. Čekají nás ještě 3 soupeři z popředí tabulky , takže tyto domácí body jsou skvělým vkladem pro záchranu v soutěži.




Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - P. Král [-] , J. Král [-] (46. T. Weinhard [-] ) , D. Fuciman [-] , J. Lacko [-] , V. Ohnsorg [-] , D. Steinocher [-] , M. Štěpánek [-] , M. Homer [-] , V. Rychtář [-] , L. Rapčan [-]

FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - J. Šimeček [-] (65. R. Kofroň [-] ) , F. Pokorný [-] , L. Soukup [-] , J. Gruber [-] , R. Řežáb [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , J. Havlíček [-] , A. Matoušek [-] , F. Filištein [-]

ŽK: 61. V. Ohnsorg , 62. J. Lacko , 67. L. Rapčan - 45. F. Filištein , 59. J. Gruber .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BOČEK Petr - KABELE Tomáš, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 14:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 21:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 18:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 16:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 16:07
Miroslav Turek

Expert: Dominik Fuciman
Tip experta: výhra domácích

Doma vyhrajeme, tipuji 3:2.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 15:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:22

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů