FOTO: Volary přejely Dub pěti brankami


Branky


5. M. Sedlák , 9. V. Svěchota (p.) , 26. Z. Dočekal , 53. L. Kes , 77. M. Peter - 83. M. Knopp
18

    Volarští pokračují v dobrých výkonech a v domácím prostředí hrají atraktivní fotbal. Celek Dubu přijel s Václavem Novákem místo v brance na pozici stopera a chytat musel mladý Pavel Friš. To není na obhajobu, ale přeci jen to je o zkušenosti a ta Dubským během letní přestávky odešla.

Na zápase fotil Ladislav Beran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volarští zahájili hned od úvodního hvizdu rozhodčího Sýkory útočit a snažili se dát rychlý gól - ten přišel již v páté minutě, kdy skórovaL Michal Sedlák, v první půli nejlepší hráč Tatranu.  Volarští se rozjeli a výbornou kombinací zatlačili hosty před jejich branku. V deváté minutě jde po pěkné průnikové nahrávce od Vladana Svěchoty Michal Sedlák sám na branku. Stíhající Chodjuš celou situaci vyhodnotil špatně a fauluje uvnitř pokutového území, následuje pokutový kop, který proměňuje Vladan Svěchota. Volarští tak vyjádřili svůj tlak. Domácí pokračují ve výborném výkonu a střílí jak u Verdunu. Zdeněk Dočekal v této fázi má tři tutovky, ale nedává. Vyšlo mu to až ve 26. minutě, kdy pojistil domácí vedení a tak skončil i poločas.

 

    V druhém poločase se fotbal ze strany domácích pokračuje. Michal Sedlák musel střídat, ale Kes jej dobře nahradil. Tlak domácích se stupňuje a v 53. minutě se prosazuje právě Kes.  Domácí jsou v pohodě. Když v závěrečné čtvrthodince Peter krásnou střelou ze šestnácti metrů na zadní tyč odbíjí pátou a je rozhodnuto. Volarští pomalu ubírali na tempu, ale hosté již moc nestihli. Několik útoků, ale též pokažení čistého konta domácímu Davidovi Svěchotovi v brance gólem, který vsítil v 83. minutě Knopp. Volarští sehráli další povedené utkání a v současné době tým šlape.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Emil Podracký, vedoucí mužstva: Zejména první poločas byl parádní, kombinačně nejpovedenější zápas a jsem rád, že se konečně prosazujeme, fotbalově i herně.

TJ Dub
Václav Novák, kapitán: "Trápíme se od začátku. Odešel střelec Friš, který ukončil fotbalovou kariéru. Máme zraněné a taky los byl k nám nekompromisní, Husinec, rezervy Vacova, Strunkovic i Čkyně tedy vše týmy z čela tabulky, které jsme nezvládli. Tady ve Volarech asi vše kulminovalo. Dnes jsme věděli, že Volary se fotbalově změnily a nečeká nás nic lehkého. Od začátku to bylo v režii domácích a my byli více statisty. Pozitivní bylo, že jsme hráli celý zápas a snažili se něco změnit. Nyní snad máme to nejtěžší za sebou a snad od příštího kola se chytneme."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - KOČÁREK Tomáš (N), BÁRTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2018 23:50
Hodnocení zápasu
29. 9. 2018 21:08
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí to budou mít za tři body i když musí zpevnit obranu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích