Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišanský průstřel


13

Přes velkou snahu a zároveň překvapení z výkonu lišanských hochů se jim v posledním zápase podzimu nepodařilo silného soupeře přehrát. Oba poločasy nabídly hezké šance a rychlé akce, ovšem těžit z nich dokázali jen domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Hned na úvod zápasu si Lišany dokázaly vytvořit tutovku, ale jak rychle ji vytvořily, tak ji i spálily. Z malého vápna nedokázal Roušavý po přesném centru od Kindla trefit hlavou bránu. Nedáš, dostaneš. K další příležitosti se hosté nedostali. Hned v 5. minutě  využil Mošnička nedůrazu hostí ve vlastní šestnáctce a poslal svůj tým do vedení – 1:0. Dále se hrál vyrovnaný fotbal. Obě mužstva dokázala slušně zakombinovat ve středu hřiště, nicméně Družec měla lepší kvalitu v útoku. Nájezdy na lišanskou svatyni zdárně vyrážel Z. Řepka, a když ne on, byl mu oporou stoper Haifler.

 

Zelenobílí se ovšem také pokoušeli o střelbu. Rána Kindla byla pro gólmana Pergla lahůdkou. Mutinského pokus a následná Medřického dorážka byly zblokovány chumlem těl těsně před domácím brankářem. Mnohem nebezpečnější parametry měla další střela aktivního Kindla v 39. minutě, kterou Pergl s obtížemi vyrážel od své levé tyče na roh. Následovaly dva nebezpečné lišanské rohy, které ale vyrovnání nepřinesly, a tak z protiútoku přišel ve 40. minutě další trest.

 

Obrana hostí znovu nedokázala odkopnout míč, a na Mošničku po Roučkově nabídce zívala prázdná branka – 2:0. Pojistku první půle přidal svému týmu Rouček těsně před hvizdem, který svým průnikem nečekaně navýšil – 3:0.

Lišany neopustil zápal a snaha

Příchod z kabin hlásal napínavý zbytek zápasu a domácí sebevědomě lítali po hřišti. V 51. minutě se opět vyšvihla dvojice Rouček a Mošnička. Prvně jmenovaný si na pravé straně obhodil Žaluda, poslal do šestnáctky centr a nedůsledně obsazený Mošnička bez problémů uklidil hlavou míč za Řepkova záda – 4:0. Čímž zařídil výhru svého týmu v posledním zápase pozdimní části a zároveň svůj hattrick. Lišanští v poli nehráli špatně. I za tohoto stavu se snažili alespoň o čestný úspěch, ale hráli po vápno a pokusy ze střední vzdálenosti skončily v případě Hamouze v Perglových rukavicích a v případě Paseky dvakrát mimo. Domácím stačilo dobře bránit a vyrážet do rychlých protiútoků, za kterých mohli skóre navýšit, ale v největší šanci minul jeden ze střídajících hráčů odkrytou branku. Vzruch ještě přinesla 76. minutě, kdy po souboji Fehera s Mošničkou zůstal lišanský bek ležet a s podezřením na vykloubené rameno skončil po příjezdu záchranky v kladenské nemocnici.

 

Autor textu: Václav Švelch, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Václav Švelch, vedoucí mužstva: "Přestože držení míče a hra v poli byla poměrně vyrovnaná, třetí tým tabulky zvítězil na domácím hřišti zaslouženě, a to zejména díky lepší kvalitě útočných hráčů a kvalitě v obou šestnáctkách. My jsme se většinou pokoušeli o střelbu z dálky a pokud už jsme si vypracovali šanci, nedokázali jsme ji proměnit, zatímco dvojice domácích útočníků, rychlonohý Rouček a urostlý Mošnička dělala naší obraně obrovské problémy a utkání prakticky rozhodla."



Sestavy


SK Družec
M. Pergl [-] - P. Kořínek [-] , J. Konvalinka [-] , J. Křivánek [-] (81. J. Procházka [-] ) - T. Rouček [-] (74. M. Řehák [-] ) , J. Čurda [-] , O. Burant [-] , M. Zieber [-] , T. Tichý [-] (60. P. Kostka [-] ) , J. Hlusička [-] - R. Mošnička [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , P. Kindl [-] , J. Feher [-] (80. D. Beneš [-] ) , L. Řepka [-] - M. Medřický [-] , J. Paseka [-] , R. Žalud [-] , V. Mutinský [-] - P. Ledvinka [-] (57. J. Hamouz [-] ) , D. Roušavý [-] (72. J. Karvai [-] )

ŽK: 58. J. Hlusička .
Hráči zápasu: M. Pergl , R. Mošnička , T. Rouček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - MUSIL Jiří, KUBÁT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 11:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 20:59
Johana Hergetová

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

Při pohledu na tabulky je to jasné. I když bych lišanským klukům hrozně přál body, pravděpodobně to nevyjde.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 22:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 14:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:43
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 08:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 07:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 04:36

Tip: výhra domácích