M. Tauš 90.
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 14:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zasloužená dělba bodů


Branky


14

Na hřišti Tatranu Rakovník se dnes hrálo další utkání B. třídy, ve kterém se utkal rakovnický Tatran s mužstvem z Vinařic. Zajímavostí utkání bylo to, zda se nováčkovi soutěže podaří natáhnout sérii neporazitelnosti anebo zda dnes najde svého přemožitele. Výsledek nakonec dopadl tak, že utkání skončilo remízou 1:1, kdy stav změnila až poslední minuta zápasu a o prémiový bod se kopaly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný boj bez gólů

Oba týmy chtěly od začátku ovládnout hru, a tak se bojovalo doslova o každý metr hřiště. Hra se v různých intervalech přelévala od branky k brance. Nakonec z toho byla přetahovaná o střed hřiště, kdy oba týmy hrozily spíše symbolickými útočnými snahami, které v žádnou branku nevyústily. Takto probíhal celý první poločas. Zápas se nezdál příliš atraktivní, když se do šaten po první půli odcházelo za stavu 0:0. 

Poslední minuta rozhodla

Druhý poločas byl ovšem zcela něco jiného. Domácí Tatran začal střídat hráče a doplňovat čerstvé síly. To se na hře výrazně projevilo. Fotbalisté z Vinařic tak museli stále více čelit dominanci domácích a odvracet nebezpečné situace před svojí brankou. Vstřelení gólu domácího Tatranu bylo blíže a blíže. Když byla nastřelena již druhá tyč brankové konstrukce hostí, začínalo to být pro Vinařické špatné. Nicméně, i hosté se snažili a přesto, že byli pod neustálým tlakem hráčů Tatranu, vykřesali naději na dobrý výsledek.

 

Nejprve individuálním průnikem po brankové čáře, kdy se dostal míč za záda domácího gólmana. Domácí neprotestovali a jediný, kdo po uplynutí několika vteřin změnil na vstřelený gól názor, byl pomezní rozhodčí, který označil vstřelení branky jako neplatné. Gól tak nebyl uznán a pokračovalo se dál v remízovém stavu.

 

Vinařice dál odvracely útočné výpady domácích a snažily se postupně hrozit v individuálních útočných akcích a nakonec se jim to i podařilo. Na dělovku Kořínka v 84. minutě umístěnou přímo do šibenice, neměl domácí gólman žádný nárok a hosté se ujali vedení – 0:1. Tento výsledek vydržel do devadesáté minuty, kdy domácí využili zaváhání hostí a ranou na přední tyč vinařického gólmana upravil stav na konečných 1:1 Tauš. Jen jediná minuta tak dělila Vinařice od výhry na Tatranu, což muselo hosty určitě mrzet.

Radovali se domácí

V penaltách si to oba celky rozdaly o prémiový bod, který měl určit šťastnějšího z dnešního duelu. Ke smůle hostí, jediná neproměněná penalta rozhodla o tom, že prémiový bod zůstane na Tatranu a domácí budou mít z utkání větší radost.

 

Galerie v podání Davida Svobody, jehož foto si můžete prohlédnout také ZDE!



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Martin Tauš, záložník: "Byl to úplně zbytečně ztracený bod. Soupeř totiž neměl žádnou pořádnou šanci, za to my měli asi neproměněných pět tutovek."

SK Vinařice
Bedřich Sirůček, trenér: "Věděli jsme, že jedeme na horkou půdu, a že domácí budou velice nebezpeční. To se ukázalo již v průběhu utkání, kdy domácí měli více šancí skórovat. Mě osobně mrzí, že na tak kvalitního soupeře nás potkala nečekaná marodka a my museli opět improvizovat. To není pro trenéra nikdy příjemné. O to více je mi líto, že jsme neměli to správné fotbalové štěstí a téměř vyhrané utkání jsme pustili v devadesáté minutě z ruky. To se bohužel ve sportu stává, ale věřím, že se z takové chyby poučíme a příště si konec utkání lépe pohlídáme. No nic, takový je fotbal a my se musíme dívat dopředu. Jeden bod bereme, i když nás to hodně mrzí a jsme zklamaní."



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Švarc [-] - V. Beneš [-] , M. Hájek [-] , M. Čermák [-] , J. Sýkora [-] (56. M. Tauš [-] ) , . Ben [-] , J. Podlena [-] , L. Vait [-] (46. L. Skoupý [-] ) , A. Zaspal [-] , J. Jiřík [-] , L. Přibyl [-] (66. L. Dolák [-] )

SK Vinařice
M. Míšek [-] - P. Martinovský [-] (72. L. Srb [-] ) , M. Zelenka [-] (86. D. Cikánek [-] ) , V. Mařík [-] , I. Bramskiy [-] , L. Kořínek [-] , P. Dlouhý [-] , M. Tůma [-] , J. Doležal [-] , D. Sirůček [-] , D. Čampulka [-]

ŽK: 35. J. Podlena - 54. M. Zelenka , 64. L. Kořínek .
Hráči zápasu: J. Jiřík - P. Dlouhý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vyhnal Karel - STRÁNSKÝ Martin, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích