0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sokolu Vraný se vyplatilo přizpůsobit taktiku


Branky


12. T. Kubík , 19. J. Liška (p.) , 49. P. Hanzlík
9

Hostouň přivítala tým z Vraného. Domácí tým budil respekt, ale nebyl připravený, že hosté budou hrát tak fotbalově. Vranému se tedy vyplatilo přizpůsobit se stylu hry domácích a tím je srazit z koně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čas strávený u brány hostů domácí nevyužili

Od začátku museli hosté čelit velkému nátlaku ze strany domácích. Hostouň využívala svého stylu hry, kterému se ostatní týmy špatně přizpůsobují, a tak zamkla hosty na 30 metrech. Domácí strana si vytvořila pár hezkých šancí, které ale nedokázala proměnit. Avšak hosté byli na styl hry Hostouně, která má silný střed a rychlé kraje, připraveni a to se jim vyplatilo.

 

Ve 12. minutě se z protiútoku prosadil Kubík a upravil stav hry na 0:1. Nicméně stále se hrálo spíše na bránu hostů, ti neponechali nic náhodě a přesně věděli v jakých chvílích soustřeďovat hru do obrany a kdy otočit do útoku. Necelých 10 minut po první brance, si po vypracovaném útoku došel Kubík pro penaltu, kterou s přehledem proměnil Liška. Zbytek první půle se hosté snažili více bránit a občas přejít do rychlého, nečekaného protiútoku. Domácí více riskovali a hru směřovali do silného středu, ale navýšit stav se nepovedlo ani jednomu týmu, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2. 

S pokorou k vítězství

Do druhého poločasu šli domácí s obezřetností, vědomi si toho, že zápas ještě nemají vyhraný. Ve 49. minutě se Hanzlíkovi povedlo z 30 metrů vymést pavučiny z branky domácích a tím navýšit na 0:3. Hostouň se nechtěla vzdát a chtěla využít času, který ještě zbýval. 

 

Nicméně Vraný bránilo svůj stav zkušeně, promyšleně a jako celý zápas hrálo defenzivně. I když si tým Vraného pouštěl Hostouň k tělu, všechny vytvořené šance domácím týmem bez větších problému zmařili už v obraně, nebo předvedl skvělé zásahy Löwe v bráně.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Vojtěch Eliáš, hráč: "Zápas na nic. Myslím, že výsledek neodpovídá průběhu, většinu času jsme tlačili my na ně, ale jejich gólman dobře zachytal. Dostali jsme gól z jejich první akce, pak další, jejich třetí gól byl tak z 35 metrů do šibenice, gólman byl trochu vystouplý a nestihl reagovat, byla to nečekaná střela. A zase střely, hlavičky, všechno pochytil brankář, nebo jeho spoluhráči. Trápili jsme se v koncovce."

TJ Sokol Vraný
David Krampera, hráč: "Do zápasu jsme šli s tím, že Hostouň je dle našeho názoru nejlepší tým v naší soutěži a tomu jsme také uzpůsobili naši hru. Atmosféra byla vcelku přátelská, klasické fauly na obou stranách. Překvapilo mě, že bylo celkem dost lidí na to, jaké bylo počasí."



Sestavy


Sokol Hostouň B
F. Pettík [-] - M. Slanina [-] , Š. Kárník [-] (68. V. Eliáš [-] ) , R. Linc [-] (57. N. Onu [-] ) , L. Krupička [-] , A. Hofman [-] , M. Dolejš [-] (46. M. Hlava [-] ) , T. Bureš [-] , O. Kameš [-] , M. Seidl [-] , D. Viduna [-]

TJ Sokol Vraný
T. Löwe [-] - P. Hanzlík [-] (74. J. Koukolíček [-] ) - P. Nagy [-] (82. M. Plašil [-] ) , L. Jindřich [-] , T. Kubík [-] , L. Kalous [-] , L. Košťák [-] (89. S. Pustai [-] ) , J. Jeřábek [-] , D. Krampera [-] (90. F. Vodrážka [-] ) , J. Liška [-] , J. Paluba [-]

ŽK: 45. M. Slanina , 47. O. Kameš , 49. L. Krupička - 37. D. Krampera , 51. J. Jeřábek .
Hráči zápasu: T. Kubík , T. Löwe .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRAJTR Tomáš - REMENEC Lubomír, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Hostouň bude v domácím prostředí silná a poradí si s Vraným.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích