3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 10:15

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velim byla v Hřebči blízko minimálně bodu


Branky


21. M. Servus , 27. M. Servus , 90. J. Faktor - 56. J. Kukal , 58. P. Víšek
10

Hřebeč - První poločas patřil jednoznačně domácím, kteří také vedli o dva góly. Do druhé dějství, ale nastoupila úplně jiná Velim, která byla velmi blízko bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Martin Servus

Hosté do utkání nevstoupili vůbec dobře, Hřebeč byla po celý první dějství jasně lepším týmem. Navíc hrála po větru a pořádně hostům zatápěla. Centrované míče však nenacházely své adresáty a velšská obrana dokázala míče odvracet. Hostům se vůbec nedařilo držet míč, tak byli pod obrovským tlakem. Ve 21. minutě přišel faul na hranici velkého vápna před hostující bránou. K míči se postavil kapitán Servus a povedenou střelou obstřelil zeď a Dejmek byl bez šance - 1:0.

 

O šest minut později se domácí radovali podruhé. Opět standardní situace. Servus poslal do vápna střílený centr, který po skrumáži skončil přímo v bráně - 2:0. S hosty mohlo být ještě hůře, ale střelu Velikého na poslední chvíli zblokoval Hartig na roh. Do šance se poté dostala i Velim. Novotný po úniku z levé strany našel ve vápně Janstu, ale ten míč netrefil ideálně.

Velim smazala manko, ale výhru Hřebče trefil v poslední minutě Faktor

Do druhé půle nastoupila úplně jiná Velim, hru hodně oživilo hned dvojí střídání. Vzápětí hned po rozehrávce se hosté dostali do slibné šance. Seifertův centr poslal hlavou právě střídající Kasal těsně nad branku. Od této chvíle bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Velimští dobře kombinovali a dostávali se do šancí. Brzy navíc přišlo snížení. V 56. minutě předložil Novotný Kukalovi, který se z hranice penalty nemýlil - 2:1. O dvě minuty později již bylo srovnáno. Janstův rohový kop uklidil hlavou do sítě Víšek - 2:2.

 

Hosté měli i další šance. Dvakrát šel sám na Barance Novotný, ale ani jednu šanci nedokázal proměnit. Poté nedokázal protlačit míč za brankovou čáru po rohu a skrumáži Kasal a v brance neskončily ani slibné střely Seiferta, Kukala a Jansty. I domácí ale dokázali zahrozit a to po rychlých brejcích. Střely vždy ale letěly nád bránu. A po jedném přesném zakončení byl na místě Dejmek.

 

Poslední minuta zápasu přinesla hektické chvíle. Hosté zahrávali dva rohové kopy a následné závary gólem neskončily. Naopak domácí posléze poslali míč na útočnou polovinu. Následovalo autové vhazování a přesný centr do vápna. Míč si našel Faktor a v 90. minutě vymetl pavučiny a rozhodl o výhře domácích - 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Martin Servus, hrající trenér: "V první půli jsme jasně dominovali. Dvakrát jsem se trefil z trestňáku a měli jsme ještě dvě další stoprocentní šance. Ve druhé půli hosté vystřídali a začali nás přehrávat. Vyrovnali a měli tři samostatné úniky, které neproměnili.Nutno říct, že nám chytal hráč z pole. My jsme pak šťastně dali v nastavení gól a vyhráli."

FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "S ohledem na průběh druhé půle je to pro nás ztráta, i bod by byl zlatý, protože v první půli to s námi nevypadalo dobře. Bohužel štěstí se k nám opět otočilo zády a nemáme nic. Kluky bych chtěl pochválit za skvělou druhou půli a hlavně bych vyzdvihl přínos střídajících hráčů Kasala a Kukala. Musíme se teď připravit na důležitý domácí zápas s Hvozdnicí a pokusit se urvat tři body."



Sestavy


SK Hřebeč
J. Baranec [-] - J. Dvořák [-] , J. Faktor [-] , O. Stříbrský [-] , J. Dobiaš [-] , M. Servus [-] , J. Janík [-] , R. Macháč [-] , J. Pinkas [-] , M. Stříbrský [-] , M. Veliký [-]

FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Jansta [-] , L. Hartig [-] , J. Zajíc [-] (46. M. Kasal [-] ) , M. Novotný [-] (87. A. Jehlička [-] ) , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , M. Puk [-] (46. J. Kukal [-] ) , P. Víšek [-]

ŽK: 89. J. Pinkas - 29. L. Hartig , 77. V. Kopáček , 87. J. Kukal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žaba Jiří - GARAJA Miroslav, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 16:59

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:00
Petr Huttr

Expert: Michael Kasík
Tip experta: výhra domácích

Hřebeč si doma nenechá vzít body Velimí, která myslím, že ale bude domácí zlobit.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:43

Tip: remíza