1:2
(0:0)
52. Z. Hašek (vl.)
79. D. Hruška
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim zvítězila v Poříčí a slaví první tříbodový zisk


Branky


64. J. Trpišovský - 52. Z. Hašek (vl.) , 79. D. Hruška
11

Poříčí - Až do jedenáctého kola čekala Velim na výhru za tři body. Mořná až překvapivě dokázala vyhrát na hřišti Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na góly bez branek, na tyče po jednom

Velim opět nastoupila s taktikou, která přinesla body se Lhotou. Dobře bránit, zavírat prostory a nepouštět domácí do šancí. Úvod zápasu ale Velim moc dobře nezachytila a prvních deset minut mělo Poříčí nebezpečné situace, ale ani jedna neskončila gólem. Hosté poté odpověděli povedenou akcí po levé straně, kdy si dobře počínal Novotný, ale jeho střelu ze strany vyrazil gólman Soukup na rohový kop.

 

Domácí sice drželi míč, snažili se kombinovat, ale Velimští byli pozorní. A navíc byli nebezpeční i směrem dopředu. Po rohovém kopu trefil Hartig hlavou tyč. V tutové šanci se ocitl Jansta po přihrávce Novotného, ale vysoko přestřelil. I domácí byli gólu blízko, ale trefili taktéž pouze tyč po chybě v hostující obraně.

Domácí brankář daroval hostům výhru

Druhý poločas začal šancí hostí, která skončila na břevně, když zakončoval Martikán. V 52. minutě po křížné přihrávce Víška na Novotného zatáhl druhý jmenovaný míč a střílený centr si do vlastní brány srazil Hašek - 0:1. Domácí poté soupeře přitlačili, ale nedokázali si vytvořit brankovou příležitost. V 64. minutě předvedli hráči Poříčí rychlý přechod do útoku, kterému předcházelo autové vhazování Velimi. Domácí celou akci perfektně využili a na konci byl zakončující Trpišovský po přihrávce Jíši - 1:1.

 

I nadále byli domácí fotbalisté lepším týmem, ale hrálo se prakticky jen po vápno. V 79. minutě udělal domácí brankář obrovskou chybu, přihrál Hruškovi a ten nezaváhal 1:2. Posledních deset minut pak bylo pro hosty nesmírně dlouhých. Velký tlak a zámek ale Velim přežila. Buď zasáhnul Dejmek, a když už byl překonán, zachránilo ho břevno.



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "Opět jsme nastoupili s taktikou, která nám přinesla body s Lhotou. Šli jsme do utkání s tím, že chceme dobře bránit a nepouštět domácí do šancí. Po nepříliš vydařeném začátku jsme se postupně dostávali do hry a byli jsme nebezpeční. Své šance jsme ale nedokázali proměnit. Po změně stran jsme se dostali do vedení, pak nás domácí zatlačili a vyrovnali. Hra se více odehrávala na naší obranné polovině, ale téměř bez šancí. Po velké chybě brankáře jsme se dostali podruhé do vedení a s vypětím všech sil jsme vedení udrželi a zvítězili. Radost z první tříbodové výhry byla velká."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] (75. O. Páv [-] ) , J. Jírů [-] (32. D. Verner [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , J. Žák [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Puk [-] (62. M. Kasal [-] ) , M. Jansta [-] (88. O. Kosina [-] ) , L. Hartig [-] , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] (83. J. Zajíc [-] ) , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-]

ŽK: 32. M. Jíša .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 16:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 20:57
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra domácích

Velim by se potřebovala chytit, ale tentokrát to nebude.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 07:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 15:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:03

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:13
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích