1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný se s Velimí na tři body pořádně nadřelo


Branky


12

Slaný - V rámci devátého kola Ondrášovka KP zavítal do Slaného poslední celek tabulky, ale zejména v prvním poločase dělala hostující Velim domácím nemalé problémy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, ale góly žádné

Velimský brankář Svoboda si připsal svůj první zákrok hned ve 2. minutě zápasu, když kryl střelu Hořejšího. Ve 4. minutě zahrozili také hosté, když předvedli parádní nacvičený signál, když dva hráči přepustili míč Martikánovi, jehož dělovka šla ale přímo na Sedláka. Na konci úvodní desetiminutovky střílel Maroušek, ale také on mířil přímo na brankáře a Svoboda v pohodě míč chytil.

 

Maroušek si na Svobodu nepřišel ani ve 22. minutě po rohovém kopu, jeho střelu z úhlu gólman pokryl. Na druhé straně pak musel ve 25. minutě na zem Sedlák po střele Puka. Další zákrok si Sedlák připsal o tři minuty později, to jej vyzkoušel Hruška. Ve 30. minutě se hosté opět dostali po levé straně až příliš lehce před Sedláka, ale Puk tentokrát ze slibné pozice mířil nepřesně. Ve 36. minutě Víšek slánskou bránu přestřelil a minutu nato Jansta opět ohrožoval Sedláka.

 

Pět minut před koncem prvního poločasu našel Galbavý vpravo nabíhajícího Zelenku, ale ten netrefil míč zrovna dle svých představ a tak Svoboda opět míč v pohodě chytil. Ve 42. minutě po rohovém kopu proskákal míč před Svobodou celým pokutovým územím, ale nikdo jej nedokázal usměrnit do sítě. Samotný závěr prvního poločasu patřil opět Velimi, když nejprve Puk jen těsně nedosáhl před Sedlákem na centr z levé strany a v poslední minutě Sedlák skvělým zákrokem podržel domácí po střele Jansty v gólové pozici.

 

Rozhodl parádní gól Galbavého

Ve 47. minutě se do šestnáctky Velimi dostal bek Volgner, ale jeho tvrdá střela šla mimo tyče. Ve 49. minutě Křečkovu střelu chytil Svoboda. O tři minuty později nikdo ze slánských hráčů nedosáhl na centr zprava a tak míč skončil v zámezí. V 58. minutě z velké dálky napřáhl Křeček a orazítkoval břevno velimské brány. Minutu nato kryl Svoboda pokus Galbavého. V 64. minutě utekl po přesném pasu hostujícím obráncům Vimr a jeho tvrdá střela skončila v boční síti.

 

V 73. minutě byl metr před pokutovým územím faulován Galbavý a jeho přímý kop poté – to byla fotbalová lahůdka, když míč letící přes zeď skončil v šibenici brankáře Svobody 1:0. Vzápětí po rozehrávce se ke střele dostal Seifert, ale mířil přímo na Sedláka.

 

Závěr zápasu byl pochopitelně vypjatý, rozhodčí Nehasil několika hráčům ukázal zblízka žlutou kartu a nastavení čtyř minut mohlo s výsledkem ještě něco udělat. Sedlák ale kryl střelu Hrušky a v třetí minutě nastaveného času se pískala po faulu na střídajícího Tikovského pro domácí penalta. Tu však Galbavý poslal do břevna, a tak Slaný vyhrálo nejtěsnějším rozdílem.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Zápas s posledním celkem krajského přeboru skončil pro domácí nejtěsnější výhrou. Utkání sledovalo 180 diváků a k jejich překvapení se hosté zvlášť v prvním poločasu dostali vícekrát do zakončení, než domácí favorit. Po změně stran již tomu bylo jinak, slánští si vymínili zlepšenou hrou tlak a po parádním trestném kopu Galbavého získali tři body."

FC Velim
Lukáš Seifert: "Předvedli jsme jeden z nejlepších výkonů v sezoně, ale jsme opět bez bodů. Domácí byli velmi silní na míči, ale my vycházeli ze zabezpečené defenzivy a troufnu si říct, že v prvním poločase jsme byli nebezpečnější, kdy jsme si vytvořili tři stoprocentní šance. Bohužel koncovka je naše největší bolest. Slaný si žádnou výraznější příležitost kromě střel z delší vzdálenosti nevytvořilo a jeho náznaky jsme dobře eliminovali. Ve druhé půli se nám tolik nedařilo podržet balon na soupeřově polovině a tlak Slaného sílil, ale žádnou ze svých šancí neproměnili. Ze stoupajícího tlaku pak pramenil faul na vápně a domácí hráč skvěle trefil přes zeď a bylo to 1:0. Poté jsme opět převzali iniciativu a konečně jsme byli zase nebezpeční, bohužel jsme žádnou svoji akci nedotáhli. V poslední desetiminutovce už jsme to měli hodně otevřené a i domácí neproměnili pár příležitostí včetně penalty v 90. minutě. Sice jsme zase prohráli, ale tým bych chtěl pochválit za výkon a věřím, že když na něj navážeme v dalších kolech, nějaké body snad přijdou."



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (60. M. Tikovský [-] ) , O. Zelenka [-] , J. Hořejší [-] , M. Mareš [-] , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] (88. F. Novotný [-] ) , L. Křeček [-] , M. Holly [-] (46. F. Hansl [-] ) , M. Jaráb [-] (81. M. Žahour [-] ) , P. Volgner [-] (79. J. Kubaška [-] )

FC Velim
L. Svoboda [-] - M. Puk [-] , M. Jansta [-] , L. Hartig [-] , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] (79. M. Kasal [-] )

ŽK: 63. M. Mareš , 87. J. Kubaška - 79. L. Seifert , 85. M. Novotný , 89. V. Kopáček , 94. M. Jansta .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Filip Stárek
Tip experta: výhra domácích

Slaný bude chtít napravit zápas se Lhotou a doma poslední Velim porazí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích