2:1
(1:1)
44. V. Peroutka (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2018 19:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce osmého kola zvítězilo Poříčí nad Slaným


Branky


20. J. Trpišovský , 73. D. Rejhon - 44. V. Peroutka (vl.)
13

Poříčí - Netradičně ve čtvrtek se dohrávalo utkání osmého kola mezi Poříčí a hosty ze Slaného. V bojovném utkání se nakonec radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové skóre bylo vyrovnané

Do utkání vletěli slánští hráči aktivně a vymanili si tlak. Až v 8. min. se domácí dostali před Sedláka a hned z toho bylo nebezpečné zakončení, střelcem na konci akce byl Jírů a Sedlák musel zasahovat. V 11. min. tvrdou střelu Rejhona Sedlák vyrazil zpět do pole, poté hosté míč odkopli. O dvě minuty později kopal Kroutil trestný kop z poměrně velké vzdálenosti, ale mířil přesně a tvrdě a Soukup musel předvést svoje kvality a dokázal míč parádním zákrokem vyrazit.

 

Ve 20. min se míč zleva od rohového praporku dostal přes dva slánské obránce až před Sedláka, kde číhal střelec Trpišovský a zblízka poslal míč do sítě - 1:0. Ve 30. min. střílel na druhé straně Hansl, Soukup míč chytil. Minutu nato sklepl Hořejší míč na střelu Vimrovi, ale ten mířil vysoko nad. O chvíli později Křečkovu střelu Soukup opět vyrazil.

 

Ve 39. min. měl práci opět Sedlák, když zlikvidoval přímý kop Pohorského. Minutu před koncem poločasi se dostal do pokutového území s chutí hrající Kroutil, poslal míč na Vimra, jehož střelu si Peroutka srazil do vlastní sítě - 1:1.

Domácí rozhodli o výhře z přímého kopu

Po změně stran se dlouhé minuty na menším hřišti spíše bojovalo a šance nepřicházely. V 66. min. po hostujícím rohu hlavičkoval těsně nad Jaráb. O výsledku pak rozhodl v 73. min. Rejhon, jehož povedený přímý kop přes slánskou zeď a míč posazený na milimetry přesně k pravé tyči Sedlákovy brány byl pro slánského brankáře nechytatelný - 2:1.

 

V 82. min. měl Sedlák plné ruce práce se střelou Trpišovského, kterou srazil na roh a v 83. min. hlavičkoval těsně vedle Vacek. V 85. min. viděl Zelenka druhou žlutou kartu a musel se jít sprchovat. Tři minuty před koncem kopali hoaté roh, po kterém parádně hlavičkoval do sítě Křeček, ale pískal se faul Hořejšího a gól nemohl být uznán a stejně tak tomu bylo i po úniku a střele Tikovského, neboť hostující hráč získal míč po faulu na bránícího hráče.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "V Poříčí jsme chtěli vyhrát a ziskem bodů odpovědět na poněkud nefér praktiky domácích s odkládáním (nejen tohoto) zápasu. Tasit se v den zápasu na hráče soupeře, z nichž někteří mají doma děti, s příušnicemi, to se mi zdá být opravdu poněkud přes čáru. Ve čtvrtečním večerním utkání jsme prohráli, nicméně v první půli jsme byli herně o něco lepší. Po změně stran tak tomu již bohužel nebylo. Rozhodčí Tvaroh udělil hned sedmi našim hráčům žlutou kartu a navíc Zelenka byl po druhé žluté vyloučen. O urputném boji svědčí také tři žluté pro domácí. Po pátečním volnu zajíždíme v sobotu do Hvozdnice."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] (88. L. Kaňka [-] ) , J. Jírů [-] , J. Trpišovský [-] (90. A. Tlamicha [-] ) , D. Rejhon [-] , J. Žák [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - O. Zelenka [-] , M. Jaráb [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , M. Mareš [-] , R. Kroutil [-] , T. Vimr [-] (63. J. Maroušek [-] ) , L. Křeček [-] , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] (67. M. Tikovský [-] )

ŽK: 48. J. Pohorský , 58. J. Žák , 87. M. Jíša - 39. F. Hansl , 41. M. Mareš , 57. M. Sedlák , 64. J. Kubaška , 76. O. Zelenka , 87. J. Hořejší , 90. M. Tikovský . ČK: 84. O. Zelenka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tvaroh Petr - DRAGOUN Radek, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Rudolf Válek
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tip, protože obě mužstva mají svojí kvalitu a zápas může dopadnou pro obě strany, a proto dávám remízu, kterou by si tento zápas zasloužil

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů