2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

14.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka zahrála výborný zápas, body ale zůstaly v Hořovicích


Branky


31

Tento zápas byl důkazem toho, že ne vždy vyhraje ten lepší. Doubravka doplatila na neproměněné šance, což ji na konci mrzelo. Hořovicko si připsalo cenné, ale také šťastné vítězství. Svěřenci Pavla Novotného tak po delší době zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovicko otočilo nepříznivý stav

Na těžkém terénu proti sobě nastoupily týmy, které od sebe před utkáním dělily tři body. Lépe v tabulce bylo postavené Hořovicko, které ale muselo dotahovat jednogólové manko. Doubravka se radovala po standardní situaci, kdy si propadlý míč po rohovém kopu našel Štěrba a skóroval - 1:0. Radost plzeňského celku ale netrvala dlouho, neboť se po dvou minutách na druhé straně prosadil hlavou z rohu Dolejš - 1:1.

 

Domácí netěžili z práce Novotného, se kterým si věděl rady Knakal. Čas plynul a k vidění moc šancí nebylo. Do kabiny se ale ještě jednou trefili domácí, když se do balonu položil volejem Anýž a první poločas zakončil nádhernou brankou - 2:1. Doubravka tak měla ve druhém dějství co dotahovat.

Druhá půle branku nenabídla

Ve druhé půle postupně získala otěže zápasu do svých rukou Doubravka, která si také vytvářela zejména v závěru zápasu tlak. Ten ale nedokázala zužitkovat, byť měla více ze hry, na kterou se dalo dívat. Hořovicko nakonec udrželo těsné vedení, které znamenalo po delší době výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: "Máme radost z výhry po dlouhé době. Nehráli jsme ale vůbec dobře, naopak soupeř podal dobrý výkon. Prohrávali jsme, ale rychle jsme srovnali. Na konci poločasu jsme dali krásný gól a výsledek jsme se štěstím udrželi. Doubravka byla lepší hlavně v závěru druhého poločasu. Byl to spíše boj na těžkém terénu. Dobrý zápas to byl ze strany rozhodčích."

SK Senco Doubravka
Jaromír Šimr, trenér: "Odehráli jsme vynikající zápas, vůbec jeden z nejlepších na podzim. Všechny musím pochválit. Bohužel jsme nedali šance. Když takhle budeme hrát, tak jsme schopni udělat sérii několika zápasů s výhrou. Hráli jsme opravdu do konce, bojovali jsme. Tohle je ta cesta, kterou chceme jít a nyní jsme si potvrdili, že fotbalově jsme na tom hodně dobře."



Sestavy


SK Hořovice
D. Grégr [-] - V. Zítek [-] (68. M. Šum [-] ) , J. Pyšek [-] (87. F. Grujoski [-] ) , P. Novotný [-] (90. V. Jančí [-] ) , M. Anýž [-] , M. Kopáč [-] (55. D. Kubec [-] ) , M. Dolejš [-] (46. L. Makiadi [-] ) , J. Kuchař [-] , D. Klimeš [-] , T. Šmíd [-] , J. Machurka [-]

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - L. Roubal [-] , D. Künstner [-] , J. Trojanec [-] (74. M. Ungr [-] ) , J. Štěrba [-] , D. Skopový [-] , O. Stružka [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

ŽK: 50. J. Kuchař , 90. L. Makiadi - 50. O. Stružka , 65. D. Sýs , 82. P. Krejčí , 90. M. Ungr .
Hráči zápasu: P. Knakal , J. Trojanec , D. Skopový .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GUNITŠ Patrik - STARÝ Dominik, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:47

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: výhra domácích

Jasný vítězství!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích