3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

13.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: TJ Sokol Určice B - Sokol Brodek u PV


Branky


2

V neděli 28. října bylo na hřišti v Určicích odehráno mistrovské utkání okresního přeboru mezi místním Béčkem a mužstvem Brodku u Prostějova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko v minulém kole mile překvapilo výkonem i výsledkem a odneslo to mužstvo Vrchoslavic, přesto se ale stále nachází na předposledním tedy sestupovém místě. V prvním poločase byla k vidění vyrovnaná partie. Ani jedno z mužstev si vyloženou šanci nevytvořilo, což platilo až do 42. minuty, kdy Nakládal fauloval na hranici velkého vápna pronikajícího soupeře za což viděl žlutou kartu a hosté kopali trestný kop. Rozehrál jej kapitán hostí Soldán. Míč z jeho kopačky proletěl kolem zdi a mířil ke spojnici břevna a tyče. Brankář Pokorný jej sice pěkným zákrokem vyrazil, ovšem pouze do míst kde se nacházel Typner, který nezaváhal a rozvlnil síť určické branky.

 

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí s odhodláním alespoň vyrovnat. Ovšem byly to hosté kteří šli v 50. minutě do dvou golového vedení. Autorem branky byl Soldán. Ani za tohoto stavu domácí hráči nehodili flintu do žita a díky aktivní hře nejen snížili brankou Vodáka, ale v 80. minutě vyrovnali stav gólem Zeliny. V penáltovém rozstřelu se štěstí přiklonilo na kopačky domácího mužstva a tak v Určicích zůstaly alespoň dva body. 

 

autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - J. Antoníček [-] (62. P. Pospíšil [-] ) - L. Nakládal [-] (46. M. Hudský [-] ) , M. Šnajdr [-] (57. J. Hanzelka [-] ) , J. Kouřil [-] , R. Berčák [-] (64. T. Ježek [-] ) , P. Vodák [-] , L. Zelina [-] , J. Kadlec [-] , M. Grulich [-] , M. Bureš [-]

Sokol Brodek u PV
T. Vystavěl [-] - J. Matoušek [-] , O. Vlachynský [-] (46. P. Zbořil [-] ) , M. Masař [-] , P. Gamberský [-] (55. P. Müller [-] ) , T. Bureš [-] , P. Matoušek [-] , R. Soldán [-] , J. Typner [-] , P. Soldán [-] , L. Zatloukal [-]

ŽK: 42. L. Nakládal - 35. P. Soldán .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: MILAR Jaroslav - MAŠEK Marek, HÝBL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 17:47

Tip: výhra domácích