Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase dvou rozdílných poločasů dominovali hosté z Kaznějova


Branky


0

V Tlučné se hrál derby zápas dvou soupeřů ze severního Plzeňska. Ještě před utkáním měl hostující Kaznějov čistě teoretickou naději na postup do baráže o 1.A třídu, musel by ale vyhrát a Starý Plzenec a Kralovice by naopak vyhrát nesměli. Už během zápasu ae docházeli do Tlučné zprávy o tom, že Kralovičtí si druhé postupové místo uhájí. Kaznějov dokázal v zápase dvou rozdílných poločasů nakonec vyhrát a uhájit čtvrté místo, které je ovšem pro něej obrovským zklamáním, jelikož ještě tři kola před koncem byl na druhé barážové příčce s náskokem pěti bodů na Kralovice a Starý Plzenec a zcela jasně deklaroval své postupové úmysly z druhého barážového místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase patřil první poločas domácím, jelikož ti dokázali skórovat dvakrát, zatímco soupeř jen jednou korigoval. Ale druhý poločas už se vyvíjel lépe pro hosty z Kaznějova. Za domácí dvakrát skóroval Petelík a jednou Zítek, za hosty se dvakrát trefil Antoš a dvakrát Polívka. Zápas hraný ve svižném tempu se musel líbit, přesto byly oba celky po skončení sezóny nespokojeny.

Domácí Baník Tlučná byl po podzimu na druhém místě zaručující baráž a v Tlučné se začalo mluvit o postupových možnostech, jenže na jaře doplatil tým na množství omluvenek až uť ze zdravotních či pracovních důvodů. Klub dokonce musel povolat hráče ze svého B - týmu.

Nespokojen je bezpochyby i kaznějov, který měl tři kola před koncem soutěže na druhém místě zaručující baráž pětibodový náskok na dva soupeře. Ve Starém Plzenci prohrál penaltou z 90. minuty a v utkání s Hrádkem doma prohrál 1:2, když po utkání doprovázeli rozhodčího tři policejní auta. Kaznějovští fanoušci cítí křivdu a míní, že v tabulce měli na víc, než jen na čtvrté místo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Libor Hnát a Stanislav Homolka, trenéři domácího celku: "Bohužel jsme opět nedokázali dobře rozehraný zápas dotáhnout do vítězného konce!"

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, hostující trenér: "Potvrdili jsme, že máme dobré mužstvo, bohužel průběh celé soutěže byl proti nám. Děkuji hráčům za výkon ve druhém poločase i za celou sezónu, kdy jim byly dávány pod nohy různé překážky."



Sestavy


TJ Tlučná
L. Homolka [-] - R. Černý [-] , A. Zítek [-] , J. Mrska [-] , T. Žďárský [-] - M. Škoda [-] , R. Tyll [-] , M. Nachtmann [-] - J. Petelík [-] , L. Petrák [-] , O. Šafránek [-]

FK Bohemia Kaznějov
M. Mleziva [-] - J. Diviš [-] , T. Vaneš [-] , O. Běhounek [-] , J. Vondráček [-] - M. Polívka [-] , D. Pojer [-] , P. Antoš [-] , M. Fedorco [-] - P. Vaneš [-] , D. Müller [-]

Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.