0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj Mýto opět vsadil na rychlonohého brankáře a Čechie Příkosice sestupuje do okresního přeboru


Branky


0

V závěrečném zápase na sebe narazily dva celky, kterým šlo o setrvání v krajské soutěži. Do Příkosice dorazila rezerva Slavoje Mýto, která na příkosickou Čechii ztrácela bod. Mýto už dvakrát zachránil od sestupu dokoonalý tah trenéra Milana Hatiny. Proti Volduchám prohrávala mýtská rezerva 0:1, do druhého poločasu poslal kouč hatina Martna Vaňátka, rychlonohého brankáře, kterého nasidil do útočné řady, Vaňátko dvakrát po pravé straně utekl voldušským obráncům a dvakrát skóroval, proti Chrástu zase dvakrát skóroval Chmelík a nyní se čekalo s čím rezerva Slavoje Mýto vyrukuje v Příkosicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

AKTUALIZOVÁNO - Tým Mýta posílili hráči z áčka a opět přišel na řadu tah s rychlonohým brankářem Vaňátkem v záložní či útočné řadě. V první půli tak dal branku domácím Příkosicím Hereit, posila z A - kádru a v druhé půli Vaňátko, brankář v roli rychlonohého útočícího hráče poslal rezervu Mýta do dvoubrankového vítězství, které znamená, že Slavoj Mýto "B" se dostal z předposledního třináctého místa tabulky na desáté a Mýto "B" si udrželo příslušnost v soutěži i pro příští rok, zatímco Čechie Příkosice spadla na předposlední, třinácté místo tabulky, což znamená sestup Příkos do okresního přeboru.

Zajímavostí jistě je, že Martin Vaňátko byl při zápase Mýto "B" - Příkosice na podzim vyloučen a dostal osmizápasový distanc. Nyní poslal svou brankou právě Příkosice do okresního přeboru!

První branku TJ Slavoj Mýto na hřišti v Příkosicích dal právě Vańátko po přihrávce Herejta a sám Herejt nádhernou brankou definitivně poslal vítěznou pečeť - branku na 0:2, rezerva Mýta se tak z předposledního místa senzačně posunula na desíté místo, zatímco pro Příkosice znamená domácí porážka sestup do okresního přeboru.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice B
Hráči Příkosic: Po zápase čekali na další výsledky, ale z Volduch přišla pro ně nepříjemná zpráva, domácí Volduchy otočily zápas s Radnicemi, což znamená pro Příkosice předposlední, tedy přímo sestupové místo

TJ Slavoj Mýto B
Milan Hatina, trenér hostů: "Museli jsme vyhrát, abychom se zachránili. To se povedlo."



Sestavy


TJ Čechie Příkosice B
P. Vaník [-] - J. Čada [-] , M. Benda [-] , T. Pražák [-] , R. Majdl [-] , D. Kohout [-] - J. Brůha [-] , P. Hrubý [-] , P. Gosza [-] - M. Vlček [-] , M. Kravařík [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Špicl [-] - D. Hatina [-] , M. Vild [-] , J. Kalčic [-] , T. Vonášek [-] - M. Vaňátko [-] , A. Babuljak [-] , V. Pěnkava [-] - J. Pereira [-] , J. Hereit [-] , L. Chmelík [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.