5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice vyhrály a jsou krůček od baráže, Koča nastřílel čtyři branky


Branky


35. P. Koča , 44. P. Koča , 48. P. Koča , 75. P. Koča , 88. M. Řenč - 90. M. Kravařík
0

Zcela suverénně si počínali v předposledním kole soutěže borci ze Sokola Kralovice, kteří nastříleli Příkosicím pět branek, když čtyři z nich dokázal vsítit kraloévický ostrostřelec Pavel Koča a jednu branku přidal Martin Renč, za Příkosice výsledek pouze kosmeticky upravil Kravařík. Co je ale důležité, Kralovice se ziskem tří bodů dostaly na druhou příčku v soutěži, které znamená, že jsou na pozici, která zaručuje účast v baráži o postup do vyšší soutěže, přičemž v posledním kole cestují Kralovice do Plas, aby se na hřišti nedaleko světoznámého kláštera utkaly o možnost bojovat v baráži o postup do 1.A třídy. Mužstvo kolem střelce Pavla Kočy má nyní vše na svých kopačkách!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli po celý zápas neustálou převahu, ale první kdo se skutečně trefil do branky hostů byl domácí ostrostřelec Pavel Koča, který celou podzimní sezónu musel vynechat kvůli zranění. Kočovy střely končily v brance a nasázel postupně čtyři branky doslova "jako přes kopírák" v 35., 44., 48 a 75. minutě, když mu vždy někdo ideálně nacentroval do vápna a on zakončil, pátou branku do sítě hostů přidal Renč a za stavu 5:0 už jen korigoval kosmetickou brankou hostující Kravařík. Výkonnostním cílem Sokola Kralovice bylo umístění do třetího místa, v deset kilometrů vzdálených Plasích budou hrát o druhé místo a postup do baráže o 1.A třídu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jaroslav Bodurka, jednatel Sokola Kralovice: "Vyhráli jsme zaslouženě, naším cílem před sezónou bylo umístění do třetího místa a nyní nás čeká v Plasích derby o postup do baráže a zisk druhého místa."

TJ Čechie Příkosice B
Tomáš Pražák, hrající trenér hostů: "Rád bych pozval naše fanoušky na duel s rezervou Mýta, kdy budeme hrát o udržení v soutěži."



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Vlk [-] , J. Koudele [-] , M. Horyna [-] , V. Ježek [-] - F. Volín [-] , D. Hyneš [-] , M. Řenč [-] - J. Lavička [-] , J. Mareš [-] , P. Koča [-]

TJ Čechie Příkosice B
P. Vaník [-] - D. Kohout [-] , R. Majdl [-] , T. Pražák [-] , M. Benda [-] , J. Čada [-] - J. Brůha [-] , P. Hrubý [-] , P. Gosza [-] - M. Vlček [-] , M. Kravařík [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.