2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Mýta porazila sestupující Chrást díky dvěma brankám Chmelíka, Švajcr se znovu trefil


Branky


0

Domácí svěřenci trenéra Milana Hatiny to neměli proti soupeři ze Spartaku Chrást vedeného koučem Miroslavem Brýlou vůbec lehké. Hosté totiž v posledních zápasech nabrali formu a nehrají vůbec jako odevzdaný celek, navíc mají i výborného střelce Patrika Švajcra, a tak se musela obrana i brankář domácího celku v prvním poločase pořádně předvést a dokázat, že rozhodně nechtějí svého soupeře doprovodit do nižší soutěže jako druhý sestupující celek. Každopádně vzájemná gólová přestřelka v prvním poločase skončila bezbrankovou remízou. A tak o vítězství rozhodl další z mnoha strategických tahů domácího trenéra Milana Hatiny, který přeskupil sestavu, jak bývá u něj o poločasu zvykem a v druhé půli rozhodl dvěma góly rychlonohý a přesný střelec Ladislav Chmelík. A to přesto, že gól dal opět i Patrik Švajcr, ale tentokrát "jen jeden", což na rezervu Slavoje Mýta "B" nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení pak domácí borci pracně drželi ke konci zápasu, kdy se k míči stále častěji dostávali hosté a pokoušeli se prodrat před branku domácích. Naštěstí pro domácí zachraňující se mužstvo to nakonec dopadlo dobře v obranné fázi pro rezervu domácího Slavoje Mýto "B", který dokázal udržet výhru 2:1, když se po dvou brankách Ladislava Chmelíka musel sklonit před střeleckým uměním Patrika Švajcra z přímého kopu. A to ještě podle očitých svědků poslední Chrást málem v závěrečném náporu vyrovnal, ale skutečně "jen" málem. V posledním kole se střetne rezerva Slavoje Mýto v Příkosicích s místní Čechií v přímém souboji o udržení v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Hatina, domácí trenér: "Bez vítězství nad Chrástem by jsme nemohli bojovat o udržení. Výhra byla pro nás povinností."

FC Spartak Chrást
Radek Herynk, vedoucí hostujícího mužstva: "Hrajeme nyní zápasy s vědomím že již budujeme celek pro novou sezónu městského přeboru. Důležité bude udržet si kvalitní hráče v celku. Třeba i Patrika Švajcra, jehož gólová bilance je impozantní!"



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Špicl [-] - D. Hatina [-] , M. Vild [-] , J. Kalčic [-] , T. Vonášek [-] - V. Pěnkava [-] , A. Babuljak [-] , O. Kříž [-] - J. Pereira [-] , P. Ulrich [-] , L. Chmelík [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Suda [-] , T. Doležal [-] , J. Ranc [-] , J. Šuster [-] - D. Kroc [-] , J. Trnka [-] , P. Švajcr [-] - M. Vítovec [-] , J. Drahoňovský [-] , M. Bórik [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.