2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice porazily Tlučnou, prosadili se zkušení hráči


Branky


0

Do domácí branky se po zranění ramene znovu vrátil brankář Tomáš Spěváček, zatímco hostující trenérské dvojice Libor Hnát a Stanislav Homolka musela před zápasem přijat řadu omluvenek z pracovních důvodů. I přesto ale hostující hráči drželi s domácím Sokolem Radnice krok zejména v prvním poločase, kdy se ve 23. minutě dostali dokonce zásluhou Petelíka do vedení a domácí tým šel do šaten nejen se ztrátou, ale i s vědomím, že v druhém poločase bude muset přidat na důrazu. Stalo se! Vše vzal do rukou zkušený Pavel Valenta a v 61. minutě vyrovnal a ve chvílích, kdy už skoro všichni diváci v radnicích čekali, že se budou kopat penalty, další zkušený hráč domácích Petr Kočka, který hrál na rozhraní obrany a zálohy domácího celku v 91. minutě rozhodl o vítězství Radnic 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí znamená vítězství definitivní záchranu v soutěži, zatímco hosté se už konečně mohou rozloučit byť jen s teoretickou vidinou, že by postoupili z druhého místa do baráže o postup do 1.A třídy. Tuto možnost vidí ale trenérská dvojice hostů reaálně a Libor Hnát se Stanislavem Homolkou shodně říkají, že postup do vyšší soutěže by byl možný jen ve chvíli, kdy by se zvýšil zájem hráčů o kopanou v Tlučné. "Bohužel chápeme, že v dnešní době je na prvním místě práce, pak až fotbal a ostatní sportovní aktivity. O to větší dík patří všem těm, kdo fotbalu v Tlučné věnují řadu hodin svého volného času," říká kouč Libor Hnát.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
David Fuksa, vedoucí domácího mužstva: "Naši kluci bojovali až do konce zápasu a za druhý poločas si výhru zaslouží. Vyzdvihnoutbych chtěl výkony Pavla Valenty a Petra Kočky."

TJ Tlučná
Stanislav Homolka, hostující trenér: "Dostali jsme nešťastnou branku v 91. minutě, za výkon v prvním poločase jsme si remízu zasloužili. Ale tenhle zápas podtrhl naši smůlu během jarní části soutěže."



Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - V. Spurný [-] , P. Valenta [-] , M. Veselý [-] , J. Draský [-] - P. Kočka [-] , J. Esterka [-] , M. Habr [-] , F. Polášek [-] , D. Fencl [-] - D. Rýdl [-]

TJ Tlučná
R. Šoltýs [-] - R. Černý [-] , L. Homolka [-] , J. Mrska [-] , T. Žďárský [-] - M. Nachtmann [-] , R. Tyll [-] , M. Škoda [-] - J. Petelík [-] , L. Petrák [-] , O. Šafránek [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.