2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:30

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná znovu vyhrála, odnesla to rezerva petřínského Dynama


Branky


0

Domácí borci z Tlučné byli po podzimní části soutěže na druhém místě a zcela zřetelně se právě v Tlučné hovořilo o tom, že by klub mohl bojovat z prvního, popřípadě z druhého barážového místa o postup. Jenže s jarem přišlo trenérské dvojici Hnát a Homolka hned několik omluvenek od hráčů, a to jak ze zdravotních, tak i pracovních důvodů. I proto je výhra nad rezervou Dynama ZČE Plzeň "B" pro domácí velmi cenná. Tím spíše, že Dynamo se na jaře dostalo dokonce až na druhé místo tabulky a moc nechybělo k tomu, aby rezerva slovanského Petřína bojovala o baráž. O tu ostatně teoreticky bojovat může i dále, po prohře Kaznějova ve Starém Plzenci totiž Dynamo ZČE Plzeň "B" ztrácí na Kaznějov čtyři body, ale Starý Plzenec a Kralovice bod jen jeden a drama o druhou barážovou pozici vrcholí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavostí duelu v Tlučné je bezesporu fakt, že se do sítě domácích trefil opět Siakala, ze kterého se na jaře stává střelec petřínské rezervy. Domácí tentokrát ale před pětaosmdesáti diváky ukázali, že fotbal skutečně hrát umějí a ve vyrovnaném zápase získali tři body díky brankám záložníka Milana Nachtmanna a útočníka Šafránka.

Vyrovnaný poločas

Vyrovnaný první poločas završili na obou stranách branky domácího záložníka Milana Nachtmanna a hostujícího střelce jarní části soutěže Siakaly. Po vyrovnaném výkonu a výsledku šli hráči do kabin za nerozhoddného stavu 1:1.

Rozhodla branka domácího střelce

Vyrovnaný a slušně hraný zápas viděli diváci i ve druhé půli, ale o všem nakonec rozhodl domácí střelec Šafránek, který získal pro Tlučnou tři body. Dělba bodů by byla asi spravedlivější, ale tento zápas patřil i podle názoru trenérů k těm, při nichž většinou rozhoduje jeden rozdílový gól.

Paradoxně se tak stalo, že i přes řadu omluvenek a skutečnost, že Tlučná dokonce musela za zápas 22. kola doma proti rezervě Mýta platit pokutu, neboť její hráči nedodali včas registrační průkazy a hráli na občanské legitimace, přestože brankář v zápase ve Zbiroze musel hrát na postu předstopera, dostali se na celkový počet 44 bodů a ztrácí "pouhé" dva na druhý Kaznějov, který hraje o postup do baráže. Tlučná se tak překvapivě dostala znovu do hry o baráž.



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Domácí trenéři Hnát a Homolka: "Je dobré, že se nám před domácím publikem povedlo vyhrát. fanoušci, kteří s námi prožívají celou sezónu si to bezesporu zaslouží."

SK Petřín Plzeň B
Hostující kouči Levý a Bačkovský: "Hrál se vyrovnaný a pohledný fotbal. Gratulujeme sportovně soupeři k výhře."



Sestavy


TJ Tlučná
R. Šoltýs [-] - R. Černý [-] , L. Homolka [-] , J. Mrska [-] , T. Žďárský [-] - M. Škoda [-] , R. Tyll [-] , M. Nachtmann [-] - J. Petelík [-] , L. Petrák [-] , O. Šafránek [-]

SK Petřín Plzeň B
T. Fléger [-] - L. Rout [-] , L. Rous [-] , J. Will [-] , R. Šilhánek [-] - J. Šebek [-] , M. Brácha [-] , E. Zervos [-] - M. Siakala [-] , T. Kraus [-] , M. Nemček [-]

Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.