Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Raková vyhrál soutěž a postupuje do 1.A třídy


Branky


0

Vedoucí TJ Sokol Raková přivítal v domácím pohledém areálu rezervu Slavoje Mýto, která se zachraňuje a za řízení tří rozhodčích ze Spolkové republiky Německo domácí vyhráli 6:0 a zajistili si nejen první místo v soutěži, ale také postup do 1.A třídy Plzeňského kraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas vedoucí Rakové s rezervou Mýta se před velmi slušnou návštěvou zvrhl tak trochu ve střelecké manévry domácí Rakové a mezi šesti střelci branek nechyběly útočné hroty Patr Vohár a Alois Vrba i domácí  členové záložné řady Běle, Procházka a Břicháček i obránce jan Burda, kterého jste ve 23. kole vyhodnotili za hráče kola.

Dvě branky a vysněný cíl byl blízko

Potom, co domácí fotbalisté vsítili dvě branky se zdálo být zcala jasné, že jejich cíl postoupit z prvního místa do 1.A třídy se přibližuje a je tak trochu symbolické, že každou branku vsítil někdo jiný z členů vítězného kolektivu celé letošnéí soutěže 1.B třídy skupiny C Plzeňského kraje, kterým Raková prošla zcela suverénně.

Druhý poločas se změnil na exhibici

Druhý poločas se změnil v exhibici domácího týmu, který ukázal své silné stránky, které bude chtít pod vedením dua - vedoucí týmu Lukáš Novák a trenér David Novák - hrát důstojnou roli v 1.A třídě. Góly postupně dávali jak záložníci Břicháček a Procházka, tak i útočníci Vohár a Vrba. Příští rok se v nádherném areálu v Rakové, několik kilometrů od Rokycan hrát 1.A třída.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
David Novák, trenér domácích: "Za celou sezónu se sluší poděkovat hráčům nejen za výkony, ale i za chození na brigády či za to, že se na zápasy dopravují svými vozidly. Jsme dobrý kolektiv, a to krom jiného rozhodlo o našem postupu."

TJ Slavoj Mýto B
Milan Hatina, trenér hostů: "Raková postupuje, my se celkem pochopitelně pohybujeme v jiných patrech a v boji o záchranu nás nyní čekají dva důležité souboje, na které se dobře řipravíme."



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - D. Kašpar [-] , M. Reitspies [-] , P. Procházka [-] , J. Burda [-] - J. Procházka [-] , M. Běle [-] , J. Bartoš [-] , J. Břicháček [-] - A. Vrba [-] , P. Vohár [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Špicl [-] - D. Hatina [-] , M. Vild [-] , J. Kalčic [-] , T. Vonášek [-] - O. Kříž [-] , A. Babuljak [-] , V. Pěnkava [-] - J. Pereira [-] , P. Ulrich [-] , R. Fišer [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.