2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 15:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář nastoupil na místě předstopera a domácí střelci se probudili


Branky


0

Oba celky bojovaly ještě do nedávna o barážovou druhou pozici, Tlučná byla po podzimní části soutěže dokonce na druhém místě a útočila na vedoucí Rakovou. Jenže pak postihla hostující svěřence trenérů Stanislava Homolky a Libora Hnáta vlna zranění a omluvenek hráčů z pracovních důvod. K 22. kolu se navíc v domácím prostředí ocitli bez registračních průkazů a museli hrát na občanské průkazy a jelikož takzvané registračky dodaly až později, musel klub TJ Tlučná platit pokutu, přestorezervu Mýta doma porazil a do Zbiroha už jel s registračními průkazy, ovšem bez šesti hráčů základní sestavy a se čtyřmi hráči se svého B - týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani domácímu Zbirohu se nevyhnula marodka a omluvenky klíčových hráčů. Ostatně, ve 22. kole v Hrádku u Rokycan nastupovali jen s deseti hráči a teprve ve 22. minutě doplňovali sestavu. Nyní byli doma téměř kompletní, čehož využil Zbiroh ke zlepšenému výkonu i k zisku tří bodů, o což se postarali ostrostřelci v dresu TJ Město Zbiroh - záložník Václav Bystřický a útočník Patrik Smitka. I přes oslabení obou týmů se hrál ale ve Zbiroze poměrně pohledný fotbal.

Brankář zvládl roli předstopera

Trenérská dvojice hostů pravidelně střídá brankářskou dvojici Šoltýs a Homolka, většinou po dvou zápasech, ale nyní musela sáhnout k neobvyklému kroku a brankáře Lukáše Homolku umístit na místo předstopera. "On má vynikající kopací techniku, takže tuhle roli zvládl," chválil svého svěřence Libor Hnát. Ale jedinou branku prvního poločasu dal domácí záložník Václav Bystřický, když se umístěnou střelou přesně trefil ve 20. minutě do hostující branky.

Hosté museli otevřít obranu

Hosté z TJ Tlučná museli otevřít obranu a je sympatické, že se ve značně improvizované sestavě pokusili o vyrovnání. Do otevřené obrany ale vyrazil v brejkové příležitosti domácí borec, střelec a útočník Patrik Smitka a zvýšil již v 93. minutě na 2:0 pro domácí. Zbiroh vyhrál zaslouženě, značně improvizovaný tým hostů by si zasloužil body spíše za bojovnost.



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Ing. Martin Plačko, vedoucí domácího týmu: "I když na obou stranách hřiště bylo řada hráčů omluveno, hrál se poměrně kvalitní fotbal a naši střelci ukázali, že jim nevyschl střelecký prach."

TJ Tlučná
Libor Hnát, jeden z trnérské dvojice hostů: "Na tenhle zápas bych nejradši zapomněl. Hráli jsme skutečně s tím, co jsme měli a tudíž bez pořádné koncepce. To je náš problém po celou jarní část soutěže."



Sestavy


TJ Město Zbiroh
D. Veselý [-] - M. Jaroš [-] , J. Kotva [-] , M. Herman [-] , M. Švehla [-] - J. Bojko [-] , V. Bystřický [-] , Š. Eichinger [-] , Z. Simandl [-] - P. Smitka [-] , K. Marchal [-]

TJ Tlučná
R. Šoltýs [-] - R. Černý [-] , L. Homolka [-] , J. Mrska [-] , T. Žďárský [-] - M. Nachtmann [-] , R. Tyll [-] , M. Škoda [-] - J. Petelík [-] , L. Petrák [-] , A. Prchal [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.