Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzační vítězství posledního Chrástu v Plasích, pět branek nastřílel ostrostřelec Švajcr


Branky


0

Když ve 20. kole prohrála vedoucí Raková v Plasích po penaltovém rozstřelu, bylo to překvapení a když ta samá první Raková v 21. kole vyrazila do Chrástu a vyhrála tam nad posledním Spartakem "jen" 2:1, přičemž záložník Chrástu Jiří Švajcr vsítil Rakové branku a málem vyrovnal, jednalo se také o překvapení, to největší se ale zrodilo ve 22. kole v Plasích a v hlavní roli je opět Jiří Švajcr!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plasy byly před duelem s beznadějně posledním Chrástem sedmé a mohly ještě bojovat o postup z druhého barážového místa, a tak se očekávalo, že Spartak Chrást doslova smetou. Ale Chrástu se povedl husarský kousek, nejenže v Plasích, nedaleko známého kláštera, vyhrál, ale ještě rozdílem třídy 5:2 a všech pět branek hostujícího Chrástu vsítil Jiří Švajcr.

Poločas v režii domácích

Od první minuty se vše odehrávalo v režii domácích a nic nenasvědčovalo tomu, že by body neměli zůstat na trávníku favorizovaného domácího celku, ale najednou z rychlého brejku udeřil hostující Jiří Švajcr a poslal hosty do jednobrankového vedení. Za tohoto stavu se šlo i do šaten, ale přesto domácí hýřili optimismem, měli jednoznačně více ze hry a  zdálo se, že vývoj utkání obrátí.

Švajcr střílel branky jak přes kopírák

Domácí začali druhý poločas náporem, ale to jakoby vyhovovalo hostujícímu Chrástu a začal vyrážet do rychlých protiútoků a najednou se v plasích zrodila střelecká hvězda, ovšem v dresu hostů. A přestože domácí po vydařených akcích skórovali Žemličkou a Koudelem, tak Jiří Švajcr ze Spartaku Chrást dal po první brance v prvním poločase, prakticky čtyři stejné branky ve stylu "alá kopírák" z brejkových rychlých akcí. A nejen, že beznadějně poslední Chrást v plasích vyhrál 5:2 a připravil domácí borce o možnost bojovat o barážovou druhou pozici, ale navíc se zde zrodila střelecká hvězda v podobě hostujícího Jiřího Švajcra.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Karel Žemlička, opora domácích zadních řad: "Hráli jsme velmi naivně, pět branek nám dal jeden hráč, který se prosazoval prakticky po stejných šancích a brejcích. Zápas jsme si prohráli sami, jelikož jsme hráli takový hurá fotbal bez zajištěné obrany."

FC Spartak Chrást
Jiří Švajcr, autor pěti branek hostů: "Doufám, že mě napíšete dobře jméno a čtenáři Fotbalu u nás mě zvolí hráčem kola. Dal jsem pět branek a jsme šťastný. O udržení budeme bojovat do poslední minuty, přestože to bude složité a nemáme to ve vlastních rukou."



Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - K. Žemlička [-] , M. Matoušek [-] , T. Halama [-] , J. Jakeš [-] - S. Randa [-] , O. Macháček [-] , M. Matoušek [-] - S. Randa [-] , D. Koudele [-] , D. Grün [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Suda [-] , T. Doležal [-] , J. Ranc [-] , J. Šuster [-] - P. Švajcr [-] , J. Trnka [-] , D. Kroc [-] - M. Vítovec [-] , J. Drahoňovský [-] , M. Bórik [-]

Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.