4:2
(2:1)
40. F. Mrusek (p.)
52. F. Mrusek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 13:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce porazily Kobeřice Vávrovice


Branky


10. V. Malchárek , 30. V. Malchárek , 50. P. Mezera , 78. J. Otlík - 40. F. Mrusek (p.) , 52. F. Mrusek
26

Kobeřice se ujaly vedení, ale Vávrovice do pauzy dokázaly snížit. Po pauze domácí opět utekli o dvě branky, ale reakce hostů byla rychlá. Klid získaly Kobeřice až dvanáct minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice se ujaly dvoubrankového vedení, Vávrovice jen snížily

V dohrávaném osmém kole se střela mužstva z Kobeřic a Vávrovic. Rezerva Kobeřic, která byla před títmo zápasem na beznadějném posledním místě využila dvou posil z áčka, kteří výraznou měrou přispěli k domácí výhře. Zápas odstartovala lépe domácí družina, která se již po deseti minutách ujala vedení, když si posila z áčka Mezera potáhl míč po lajně a nezištně odcentroval na Malchárka, před kterým již byla jen prázdná branka a Mlachárek bez problémů dopravil míč do kasy - 1:0. Druhý gólový úder zasadily Kobeřice Vávrovicím po půlhodině hry, když zaváhala hostující defenzíva a Malchárek zkušeně proměnil sólový nájezd - 2:0. Vávrovice se snížení dočkaly ve 40. minutě, když byl ve vápně faulován Jakub Lichovník a Mrusek penaltu zkušeně proměnil - 2:1. 

Kobeřice vedení pojistily

Druhý poločas začal dvěma gólový údery, po jednom na každé straně. První se dokázaly prosadit Kobeřice v 50. minutě, když výstavním volejem poslal míč nechytatelně do šibenice Mezera - 3:1. O dvě minuty později to už ale opět bylo o jednu branku, když Jakub Lichovník zatáhl míč až k rohovému praporku, který odcentroval na Mruska, který si míč pokryl a prostřeli gólmana Stříbného - 3:2. Pak se obě družiny měly pár nebezpečných situací. Za domácí byli nebezpeční Malcháre, Otlík a Kubný. Vávrovice mohl srovnat Levák, který rozetřásl tyčkou. Domácí pak své vedení pojitili v 78. minutě. když střídající Švancar z bohu poslal míč kolem brankáře Košárka - 4:2. Pak se už zápas jen dohrával a Kobeřice dokráčely ke třem bodům. Kobeřice sice zůstaly po výhře poslední, ale týmy před sebou mají na dostřel, takže mají na jaře o co bojovat. Vávrovice počtvrté za sebou vyšly bodově naprázdno.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Výkon obou mužstev byl rovnocenný, oba týmy kousali, ale my jsme dali více gólů. Nebudu zastírat, že nám hodně pomohli dva kluci z áčka.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): V prvním poločase jsme byli hodně nepřesní. Dostali jsme první branku, a když jsme je začali tlačit, tak jsme dostali druhou. Před pauzou jsme z penalty snížili. Ve druhém jsme se sice zlepšili, ale dostáváme zbytečné góly, a nad tím se musíme zamyslet proč. Nějak nám v týmu chybí hecíř, který by ostatní strhl, jako Petr Janotka, který teď poslední zápasy absentoval a předtím výborně držel obranu.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - J. Návrat [-] , V. Malchárek [-] , A. Kubný [-] (86. L. Rycka [-] ) , Z. Kryštof [-] , R. Stuchlík [-] (83. D. Lasák [-] ) , P. Mezera [-] , J. Otlík [-] , R. Gargoš [-] , J. Bečica [-] (70. R. Hahn [-] ) , P. Ullrich [-] (62. S. Švančar [-] )

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - D. Škopek [-] , J. Chryczyk [-] , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] , J. Lichovník [-] (76. O. Halátek [-] ) , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 57. J. Bečica .
Hráči zápasu: V. Malchárek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PINČEK Milan - PRASEK Beno, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: René Klement
Tip experta: výhra hostů

Áčko i béčko Kobeřic hraje v sobotu, takže domácí bez posil z A týmu prohrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Áčko i béčko Kobeřic hraje v sobotu, takže domácí bez posil z A týmu prohrají.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Kobeřice jsou letos zklamáním a Vávrovice si odvezou plný počet bodů

Tip: výhra hostů