1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina šťastně porazila Opavu


Branky


19

Vše podstatné se stalo v prvním poločase, kdy se Vřesina ujala jednobrankového vedení, kdy Opava dokonce zahodila penaltu. Ve druhém se už skóre nezměnilo a Vřesina si připsala tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina šla dvakrát do vedení, Opava neproměnila penaltu

Ve šlágru kola přívítala Slavia Opava v parném odpoledni tým z Vřesiny. Už ve 4. minutě byl faulován před domácím pokutovým územím Boček, a kapitán Boháč zatočil míč kolem zdi do opavské branky - 0:1. Domácí zahrozili pouze přímým kopem Ryže, který ale v pohodě chytil gólman Lampart. První desetiminutovka se odehrála převážně mezi šestnáctkami obou družstev. Ve 14. minutě protáhl pořádně hostující Lichovník brankáře Lorenze, ale jeho projektyl skončil jen na břevně. Z následného protiútoku dokázala Opava vyrovnat, když se do šestnáctky probil Mužík, a nadvakrát pokořil Lamparta - 1:1. Od této chvíle se hrál fotbal nahoru dolů. Mužík mohl hned v 16. minutě otočit skóre, ale Lampart byl proti. Na druhé straně Hořínek v nadějné pozici přestřelil kasu. Ve 26. minutě už se Hořínek radoval z branky, když ho dlouhým pasem vyslal do vápna Felgenträger, a na jeho střelu se gólman Lorenz marně natahoval - 1:2. Opavě se nabídla možnost srovnat skóre hned vzápětí. V hostujícím pokutovém území byl faulován Mužík, ale Škrobánkův úmysl přečetl Lampart, a jeho střelu z pokutového k pravé tyčce vyrazil. Po půlhodině hry vyrazil Lampart pokus střídajícího Šustáka. O chvíli později byl Lampart pozorný i u hlavičky Mužíka. Na druhé straně nezaskočil Lorenze z rohového kopu Pešek. Ve 33. minutě opět Mužík nevyzrál na Lamparta. O tři minuty později po akci dvojice Boháč Hořínek, druhý jmenovaný ztroskotal na Lorenzovi. Za chvíli později Peškovi v posledním okamžiku ukopl balon domácí zadák. Ve 42. minutě vyrazil hostující gólman střelu Mařádka. V poslední minutě zahrozil nepřesnou střelou opavský Škrobánek.  

Vřesina už tři body udržela

Ve druhém poločase ubylo výrazně šancí. Opava se snažila hrát, ale narážela na zformovanou obranu Vřesiny. Hosté se snažili hrát na rychlé kontry, ale ty jim nevycházely. Vedle postupně zamířili dvakrát Pawel Cojg a jednou Hořínek. Opava se dostal prakticky jen do jediného ohrožení hostující kasy, když se čtvrthodinu před koncem zápasu po rohovém kopu odrazil balon k Maislovi, který ze dvaceti metrů pouze orazítkoval břevno hostující klece. V závěrečné desetiminutovce už dokázala Vřesina vedení udržet, když tlak Opavy byl jalový. Po závěrečném hvizdu rozhodčího vyletěly pak ruky hostů radosti nad hlavu. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Martin Greipel (vedoucí): Prohráli jsme si to sami, protože jsme v prvním poločase zahodili čtyři vyložené šance.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí): Vyrovnaný zápas, kdy oba celky předvedly kvalitní výkon, a my jsme byli šťastnějším týmem. Po dlouhé době vezeme konečně body z Opavy.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Hoblík [-] (46. R. Režnar [-] ) , T. Ryž [-] (25. L. Šustak [-] ) , A. Džemla [-] (77. K. Postřimovský [-] ) , L. Mařádek [-] , F. Mužík [-] , R. Škrobánek [-] (77. I. Kratochvíl [-] ) , D. Maisel [-] , T. Matějek [-] , J. Tůma [-] , P. Kavan [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - A. Felgenträger [-] (85. J. Pagáč [-] ) , P. Cojg [-] , M. Boháč [-] , J. Lichovník [-] , P. Boček [-] , M. Pešek [-] (89. B. Cojg [-] ) , P. Strakoš [-] , M. Hořínek [-] , V. Čech [-] , O. Kocián [-]

ŽK: 70. M. Boháč , 88. M. Pešek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINČEK Milan - VINÁREK Vojtěch, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Bukovský
Tip experta: remíza

Vřesina hraje pěkný fotbal, a venku bodovala v minulé sezóně. Proto si myslím, že si bod odveze i z Minervy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

i když to bude obtížné utkání očekávám body :-)