3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Jiřího Čeledy rozhodl o tom, že body zůstaly v Mochtíně


Branky


0

První jarní zápas domácím  nevyšel podle jejich představ a tak jejich cílem  z zápase se soupeřem se kterým na podzim na jejich hřiště prohrál 4:1  bylo vítězství . Splnit tento úkol bylo pro Mochtín o to těžší, neboť se musel vypořádat nejen s houževnatým soupeřem, ale také s neúčastí některých svých opor.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou břevnech hostů začal úřadovat hráč zápasu

Hoževnatý soupeř ze Štěňovic  měl v úvodní půlhodince více ze hry a dvě velké šance na gol. Na štěstí pro Mochtín, obě střely skončily na břevně domácí branky. Skore zápasu otevřel ve 31. minutě na druhé straně Jiří Čeleda, krásnou střelou z VPK ze 28 metrů poslal Mochtín do vedení.

Během dvou minut dva góly a hattrick , který jistil tři body

V úvodu druhého poločasu se začaly dít věci. Hosté mohli srovnat v 51.minutě, ale při domácích opět stálo štěstí, když dělovka ze 30 m skončila na tyči. O výhře domácích pak rozhodl Jiří Čeleda, který měl svůj den. Během dvou minut, mezi 55. a 57.minutou, vsítil hostům další dvě branky, zkompletoval svůj hatrick. Štěnovičtí fotbalisté byli zaskočeni, snažili se, ale stačili jen v 81.min. korigovat výsledek na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot předseda domácího klubu : " Zasloužené, ale vydřené vítězství Mochtína, které rozhodl muž utkání - Jiří Čeleda, autor katricku. Ten měl na kopačce ještě jednu branku, ale solo na brankáře Štěnovic zakončoval těsně vedle. Od hostů se tentokráte odvrátilo sportovní štěstí, když 2x nastřelili břevno a 1x tyč domácí brány. Nejlepší hráči : domácí Jiří Čeleda, u hostů kapitán mužstva Jan Nový ":

TJ Sokol Štěnovice
Radek Papež - vedoucí družstva hostů : " Do utkání jsme vstoupili daleko lépe než domácí , které jsme prakticky k ničemu prvních 20. minut nepustili. Po té jsme dali regulérní branku, když míč od břevna skončil jednoznačně daleko za brankovou čarou v brance Mochtína. Dle vyjádření rozhodčího to ze svého pohledu neviděl a pomezní rozhodčí prý ho na to neupozornil. Další brance v síti domácích po střele Jirky Knížka stála opět nastřelená tyč. Po neuznané brance hráči znervózněli, chybovali a z protiútoku jsme poprvé inkasovali . Do koce první půle to již bylo prakticky bez šancí. V druhém poločase jsme byli opět aktivnější než domácí . V 51.minutě, jsme byli blízko k vyrovnání , kdy střela Knížka skončila těsně vedle branky domácích. Další příležitost se zrodil po dělovce z dálky z kopačky Pavla Volfa a ta opět skončila na tyči. Štěstí na straně domácích, naše smůla a pak jsme si museli vypít kalich hořkosti až do dna. Dvě naše hrubky v rozmezí dvou minut rozhodly o tom, že dva takto slepené góly prakticky rozhodly tento zápas. I když se naši se snažili, bylo prakticky rozhodnuto. Branka Jirky Knížka, kterého hodnotíme jako nejlepšího našeho hráče již stačila pouze na korekci výsledku." Nejlepší hráč : Jiří Knížek.:



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Riška [-] - J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] - J. Flodr [-] (46. J. Rašek [-] ) , J. Podráský [-] (59. J. Křivánek [-] ) , J. Cihlář [-] , P. Švátora [-] , J. Štastný [-] , J. Pretzelmayer [-] , P. Staněk [-] - J. Čeleda [-] (73. O. Sukovatý [-] )

TJ Sokol Štěnovice
V. Hebr [-] (68. V. Stuchl [-] ) - P. Štěrba [-] , M. Bernáš [-] , M. Boček [-] (80. R. Kehár [-] ) , J. Nový [-] - J. Fremr [-] (73. J. Růt [-] ) , V. Hostačný [-] , P. Volf [-] - J. Papež [-] , M. Boček [-] (80. R. Kehár [-] ) , J. Knížek [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.