P. Pap 65.
2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 10:15

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr potvrdil v Přešticích svoje kvality


Branky


0

Podruhé za sebou na domácím hřišti nastupovala v Přešticích domácí rezerva . V minulém kole v duelu s Měčínem překvapivě získala pouze body a v tomto 17.kole na body s lídrem tabulky nedosáhla.  Zápas se vyznačoval dvěma rozdílnými  poločasy. První jednoznačně patřil hostům. Ve druhém se domácí  výrazně zlepšili ,  byli blízko k penaltovému rozstřelu, ale brankář hostů byl proti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po byl šok, po dvaceti minutách bylo skóre 0:3

Domácím se nevydařil vstup do zápasu. Hra v prvních třiceti minutách byla plně v režii hostů , kteří již v 1.minutě vedli 0:3. 

Změny v sestavě přinesly oživení, lídr se nakonec musel obávat o výsledek

V přestávce bylo v kabině domácích rušno. Jejich snaha o zěmnu v průběhu utkání byla po přestávce zřejmá a nakonec se museli hosté o výsledek obávat.  



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Hrající kouč domácích Tomáš Benedikt:" Vůbec se nám nepodařil vstup do utkání. V prvních třiceti minutách byli hosté daleko lepší a jejich tříbrankové vedení bylo naprosto zasloužené. Do druhé půle jsme udělali změny v sestavě s cílem oživit hru . Naše snaha po čtvrhodině hdy druhé půle přinesla dvě branky, kterými se se vrátili do utkání . naše vyrovnání viselo na vlásku a myslím si, že jseme si alespoň remízu za druhý poločas zasloužili. Brankář Košutky naše dvě šance na vyrovnání zmařil a také proto jsme vyšli bodově naprázdno. Nejlepším hráče našeho týmu byl Martin Tušek ".:

TJ Košutka Plzeň
Trenér hostů Josef Šavlík:„ V podstatě šlo o zápas dvou rozlišných poločasů. Začali jsme famózně, získali jsme tříbrankový náskok a zdálo se, že přeštická rezerva od nás dostane stejně jako na podzim v Plzni sedm branek. V druhém poločase jsme rychle vystřízlivěli. Domácích bylo rázem plné hřiště, byli důrazní a k ničemu nás nepustili. Ne příliš šťastné bylo mnou provedené střídání, neboť právě jeden z nových hráčů udělal dvě chyby a rychle se náš slibný náskok smrskl na jedinou branku. Vyrovnání viselo na vlásku, ale podržel nás svými zákroky gólman. Zvláště jeden jeho zákrok byl doslova famózní a přispěl k tomu, že jsme z utkání, kterému by slušela remíza přivezli tři body.“:



Sestavy


FK ROBSTAV B
O. Kašpar [-] - P. Pap [-] , J. Viktora [-] (75. J. Talík [-] ) , H. Haimrle [-] , J. Gruszka [-] (46. M. Brada [-] ) - O. Urban [-] (79. P. Skála [-] ) , J. Stehlík [-] , M. Fornouz [-] (46. V. Lecjaks [-] ) , T. Benedikt [-] - M. Žíla [-] (89. M. Lehovec [-] ) , M. Tušek [-]

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Pekník [-] , M. Primas [-] , K. Liška [-] , J. Bureš [-] (62. P. Kalaš [-] ) - T. Forejt [-] , J. Blažejovský [-] (62. T. Zigmund [-] ) , J. Novák [-] , M. Trnka [-] (74. D. Triner [-] ) - L. Kovařík [-] (69. P. Arnošt [-] ) , F. Řežábek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.