Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skaštice jsou doma suverénní a tentokrát to odnesly Velké Karlovice


Branky


10

Třetí domácí zápas nováčka ze Skaštic v sezóně a třetí vítězství. Podruhé za sebou skaštické mužstvo nastřílelo pět branek. Tentokrát  řádění Konečníka a spol. odnesly Velké Karlovice. Právě exligový hráč Zlína Zdeněk Konečník popravil Valachy svým dalším hattrickem a v tabulce střelců se již dotahuje na nevšovského Václava Tomšů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

Skaštice se svého soupeře, který ještě nedávno hrál Divizi, nezalekly a hned od začátku duelu rozjely svou typickou kombinační hru. V 6. minutě se poprvé měnilo i skóre. Zdeněk KONEČNÍK si našel centr z levé strany a nadvakrát překonal hostujícího brankáře. V dalším průběhu hry to bylo domácí mužstvo, které předvádělo velmi kvalitní výkon a soupeře ke své bráně moc nepouštělo. A svou aktivitu domácí potvrdily dalšími dvěma góly. Druhou branku přidal KONEČNÍK a byla to trefa s nutnou dávkou štěstí. Střela z přímého kopu se otřela  o hráče ve zdi a zapadla přesně k tyči. Pozadu nezůstal ani druhý útočník Skaštic Martin ANČINEC, který si naběhl do šestnáctky a po malém zaváhání hostujícího obránce propálil brankáře Karlovic. Až poté se se více připomněli i hosté, když hlavička jednoho z hráčů skončila na tyči domácí brány. Následně dokázal vypadlý míč zneškodnit brankář Stýblo.

Domácí přidali další dvě branky

Z webu Skaštic:

 

Úvod druhé půle opět opanovali domácí. A to konkrétně Jan GOJŠ, který předvedl fotbalovou parádu, když technickou střelou bez přípravy rozvlnit síť za letícím gólmanem Karlovic. Domácí i nadále předváděli rychlý fotbal, dobře kombinovali a soupeře přehrávali. Zodpovědným výkonem mířili za další výhrou v soutěži. Tu ještě zvýraznil opět KONEČNÍK, který po faulu hostujícího kapitána zahrával pokutový kop, který bez problémů proměnil. Dal tak svůj druhý hattrick během tří utkání. Skaštice nedovolily hostům ani čestný úspěch a brankář Stýblo při svém prvním startu v sezóně udržel čisté konto.

 

 

Hosté na hřišti nováčka soutěže vyhořeli. „Těžko se k takovému zápasu hledají vhodnější slova než, že se jednalo o totální kolaps hostů. Domácí nás překonávali ve všech fotbalových aspektech a kupodivu jsme dělali chyby i tam, kde jsme byli relativně silní. Domácím pomohla branka již v 6. minutě a od té doby jednoznačně opanovali hřiště a fotbalového kanára si určitě zasloužili. Každé mužstvo má právo na „zápas blbec“, ale je nutno si z toho vzít ponaučení. Snad již příští sobota na tu včerejší dá zapomenout,“ řekl vedoucí mužstva VKK Jaroslav Valián na webu Valašského fotbalu .



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web Skaštic: Utkání nám vyšlo na jedničku a Zdeněk Konečník se znovu blýskl hattrickem. Skaštice tak hostům přibalily na dlouhou cestu domů pětigólovou nálož.

FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí: Jednalo se o totální kolaps hostů. Domácí byli ve všech směrech lepším týmem. Snad již příští sobota na tu včerejší dá zapomenout...



Sestavy


TJ Skaštice
J. Stýblo [-] - Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] , D. Petrúsek [-] (76. S. Škrabana [-] ) , M. Ančinec [-] (72. R. Vymětal [-] ) , A. Sova [-] , L. Bubla [-] (85. R. Ježák [-] ) , D. Menšík [-] , R. Frýdl [-] , T. Batík [-] , M. Glozyga [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - P. Škrobák [-] , R. Zeť [-] , T. Kašpar [-] (74. J. Kučera [-] ) , V. Vašut [-] , J. Pavelka [-] , M. Pavelka [-] , A. Šimšálek [-] (55. P. Hruška [-] ) , J. Mikula [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-]

ŽK: 66. D. Petrúsek - 40. V. Vašut .
Hráči zápasu: J. Gojš , Z. Konečník - P. Škrobák .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - KOTAČKA Rostislav, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jaromír Svozil
Tip experta: výhra domácích

Skaštice se vrátí na vítěznou vlnu s Valachy vyhrají

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích