0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:30

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Štítné nad Vláří se diváci branky nedočkali, na penalty byli úspěšnější hráči Provodova


Branky


12

Do Štítné nad Vláří přijeli v neděli odpoledne fotbalisté Provodova, kteří jsou v podzimní části trochu dlužni své pověsti, kdy v loňském roce suverénním způsobem opanovali Krajský přebor. Skoro dvě stovky diváků se nakonec ve Štítné nad Vláří branky nedočkalo, ale vidělo penaltový rozstřel. V něm byl šťastnějším týmem zkušenější provodovští fotbalisté, kteří jej vyhráli 3:2 a berou z duelu dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Štítná nad Vláří se v minulém kole vrátila od nováčka ze Skaštic s pětibrankovým přídělem a byo to již druhé nepovedené utkání Valachů venku. Přitom doma Štítná porazila v předešlém kole velmi silný Holešov a věřila si i na ostřílené borce z Provodova. Hráči jako - Petr, Urbánek, Ulman, Chalupa byli tou pravou výzvou a mladí domácí hráči se chtěli před bývalými ligisty vytáhnout. "V neděli jsme hráli se zkušeným týmem z Provodova. Pro naše mladé hráče to byl dobrý test, když jsme co se týče hry nezklamali a byli jsme rovnoceným soupeřem. Šance si vytvořila obě mužstva, ale nedokázala je proměnit, prototože oba brankáři drželi své týmy. Utkání nakonec skončilo spravedlivou remízou, což je určitě úspěch pro mladý štítenský celek. V penaltovém rozstřelu hosté ukázali zkušenost a získali tak bod navíc", hodnotí duel funkcionáří štítenského klubu.

 

Ani ve druhé půli se střelci neprosadili

"Doma jsem s našimi výsledky spokojený. Ze dvou těžkých utkání jsme vybojovali čtyři body a hrajeme to, co po nás trenér chce. To máte pravdu, venku se nám vůbec nedaří. Hned v prvním kole jsme dostali tvrdou facku, kde nás Nevšová přehrála svou produktivitou a rychlými brejky. Ve Skašticích jsme prohráli díky nedisciplinovanosti celého týmu. Myslím, že výsledek s Provodovemodpovídal vývoji hry. Šance byly na obou stranách a každý tým měl své silnější pasáže. Provodov držel více míč, ale velký tlak si nevytvořil. My jsme hráli ze zabezpečené obrany a hrozili jsme z brejků. V penaltách prokázal Provodov větší zkušenost", říká k zápasům Štítné nad Vláří její záložník Jan Spáčil.

Na penalty vyhráli hosté

V penaltách byl šťastnějším týmem zkušenější provodovští fotbalisté, kteří jej vyhráli 3:2



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, as. trenéra: Zápas nakonec skončil bez branek, kdy se několikrát vytáhli oba brankáři, konečná remíza je spravedlivá. V penaltách projevili hosté více zkušeností..

FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér FC RAK Provodov:



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - J. Liška [-] , T. Liška [-] , V. Chovančík [-] , M. Králík [-] , M. Maniš [-] (64. D. Hnilo [-] ) , J. Spáčil [-] , P. Malaník [-] , O. Zvoníček [-] , D. Kořenek [-] , P. Sloboda [-]

FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] , M. Huťka [-] , P. Hlobil [-] , J. Zakopal [-] , V. Chalupa [-] , A. Urbánek [-] , M. Laciga [-] (76. M. Elšík [-] ) , R. Budín [-] , R. Kamenčák [-] (58. T. Haloda [-] ) , V. Barcuch [-]

ŽK: 32. O. Zvoníček , 50. M. Maniš - 40. R. Kamenčák , 68. M. Laciga , 85. V. Barcuch .
Hráči zápasu: P. Vaculík , J. Spáčil - M. Huťka , R. Petr .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - NOHAVICA Radek, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Filip Horký
Tip experta: výhra hostů

Provodov má za sebou mizernou sérii a tu prolomí ve Štítné nad Vláří

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích