Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juřinka na svém hřišti načepovala Boršicím jedenáctku


Branky


12

Poslední Boršice si přijely pro další výprask do valašské Juřinky a vystoupení tohoto slováckého celku v Krajském přeboru je opravdu tristní a je nasnadě, zda Boršice soutěž vůbec dohrají. Domácí Juřinka v první ůli nasázela hostím půltucet branek, aby ve druhém poločasu přidala dalším pět. Nakonec se urodil spíše hokejový výsledek. V domácím dresu si brankové statistiky vylepšili Škorňa s Macíčkem, kteří zaznamenali v tomto utkání hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek nasázel v první půli šest branek

Do Juřinky přijely Boršice, které se v soutěži hodně trápí a je jen otázkou, jakou cestou se budou výsledky klubu ze Slovácka dále ubírat. Je možné, že funkcionáři před začátkem sezony trošku podcenili složení kádru, který v současné chvíli na Krajský přebor nemá a zda nebylo rozumnější hrát o třídu níže, ale pozdě bycha honiti, na zákulisí tohoto klubu nevidíme... Je ale pravdou, že pokud Boršice inkasují v Morkovicích čtrnáct branek a v Juřince, která navíc nepatří mezi špičku Krajského přeboru jedenáct branek, tak je něco v oddíle špatně a uvidíme, jak dlouho bude hráče bavit cestovat k utkáním pro takové nakládačky. Boršice toho určitě v Krajském přeboru dokázaly hodně, ale teď zbytečně hazardují se svým jménem, což je určitě velká škoda.

Brankostroj hostujícího týmu neustal ani po přestávce

Také Juřinka ukázala Boršicím – Do krajského přeboru nepatříte!

Boršice po čtrnácti inkasovaných brankách v Morkovicích dostaly dvouciferný příděl také na Juřince. Ukázalo se, že současný tým do krajského přeboru nepatří a znehodnocuje soutěž. Domácí málem oba poločasy vyhráli shodným skóre 6:1. Zkušený obránce Norbert Škorňa bude marně vzpomínat, kdy na takové úrovni dal hattrick za první poločas, podobně si v tom druhém počínal Marek Macíček I. Hosté jen dvěma trefami orámovali poločasy, jinak byli nestíhajícím komparzem. Domácí celek si tak s chutí zastřílel a hráči si vylepčili brankové statistiky.

 

Zdroj: www.valasskyfotbal.cz

 



Ohlasy k zápasu


TJ Juřinka
fanoušek Juřinky: Jednoznačné utkání skončilo naším vysokým vítězstvím, hosté byli hodně odevzdaní.

SK Boršice
web Boršic:



Sestavy


TJ Juřinka
P. Holáň [-] - F. Šobora [-] (77. O. Mach [-] ) , R. Šnajdr [-] , J. Petrů [-] , D. Vavřík [-] (57. J. Žemla [-] ) , V. Krajča [-] , P. Škařupa [-] , N. Škorňa [-] , P. Goláň [-] (51. A. Solánský [-] ) , L. David [-] , M. Macíček [-]

SK Boršice
A. Boček [-] - R. Kohoutek [-] , F. Klát [-] (46. F. Pfeffer [-] ) , M. Bartošík [-] (86. J. Růžička [-] ) , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] (83. V. Yatsyshyn [-] ) , M. Cigoš [-] , M. Vrtal [-] , E. Trlida [-] , Z. Holomčík [-] (69. J. Andrýsek [-] ) , L. Býček [-]

ŽK: 82. L. Býček .
Hráči zápasu: N. Škorňa , M. Macíček - M. Cigoš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SUROVEC Tomáš - NOHAVICA Radek, PAVLICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Filip Horký
Tip experta: výhra domácích

Juřinka si s Boršicemi zaznamená první letošní výhru

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích