P. Naňák 55. (p.)
M. Novák 69.
P. Naňák 77. (p.)
P. Naňák 87. (p.)
4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovský Patrik Naňák zaznamenal hattrick, rozhodčí Ondráš nařídil proti Hluku hned tři penalty


Branky


55. P. Naňák (p.) , 69. M. Novák , 77. P. Naňák (p.) , 87. P. Naňák (p.)
12

V Brumově nastoupili v sobotním odpoledni fotbalisté z Hluku, kteří se před začátkem sezóny posílili o několik hráčů z nedalekého Uherského Brodu. V prvním dějství se brumovští fanoušci branky nedočkali, vše si ale domácí hráči vynahradili po přestávce. Patrik Naňák zaznamenal proti Hluku hattrick a jednu trefu přidal Marek Novák a hosté nakonec odjíždějí na Slovácko s debaklem. Navíc proti nim sudí Ondráš odpískal hned tři pokutové kopy. Brumov je tak stále v soutěži suverénní, teď ho ale čeká dvojnásobné měření sil s Nevšovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

V prvním poločase hrála obě mužstva opatrně a žádné si nevytvořilo nějakou šanci. Poločas tak skončil 0:0. Druhý poločas začali domácí nátlakovou hrou a to se jim vyplatilo. Nenápadná akce a také faul Otrusiníka potrestal rozhodčí Ondráš pokutovým kopem. Naňák proměnil a bylo to 1:0. Domácí se více snažili, naše mladé mužstvo nemá zkušenosti a navíc se zdá, že není tak zapálené pro hru. Jaroňka není vidět, ani Hanák zatím nepřesvědčil a od dalších mladých to asi v dohledné době nemůžeme očekávat. V 69. minutě zahrávali domácí rohový kop a Novák hlavičkou k tyči zvýšil na 2:0. My jsem si bohužel nic nevytvářeli, ale od rozhodčího Ondráše jsme si takovou potupu nezasloužili. To, co předvedl rozhodčí Ondráš, pískající divizi a národní ligu, to se od rozhodčích v KP nevidí. V 77. minutě nařídil druhý pokutový kop za souboj, který domácí diváci označili za běžný. Naňák na stejné místo, po pravé straně Červinky proměnil - 3:0.

 

Zdroj: http://www.spartakhluk.cz/

Domácí předvedli ve druhé půli brankovou smršť

Hlučané rezignovali, neměli ani chuť s tím něco udělat, takže nevím proč v 87. minutě pan Ondráš, asi sám neví proč, odpískal proti Hluku třetí pokutový kop.Naňák stejně jako v předešlých případech k pravé tyči dal na 3:0. Červinka stejně jako v ostatních situacích šel na opačnou stranu. To už byl k smíchu i domácím divákům. Proč se tolik chtěl zavděčit Brumovu, to musí vědět jen on sám. Jestli si myslí, že tím dá příklad rozhodčím v KP , to se asi mýlí, protože ani ten nejposlednější rozhodčí by se k tomuto činu neodhodlal. A to si říká pan rozhodčí! Hluk by stejně nevyhrál, protože za celý zápas neohrozil vážně domácího brankáře. Je otázka, proč to pan Ondráš udělal. Tři pokutové kopy v zápase, který byl zcela normální, bez emocí a k tomu ještě vyloučení Šimčíka v poslední minutě za faul, který jinak by asi prošel, to je vysvědčení pana Ondráše. Pane Ondráš, jen tak dále a budete v I. lize.

 

Zdroj: http://www.spartakhluk.cz/

 



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Zdeněk Žáček, asistent trenéra: První poločas hrála obě mužstva opatrně. Do jediné vyložené šance se dostal R. Bůbela ve 24.minutě, kdy postupoval sám z levé strany na bránu, ale svoji příležitost ke vstřelení gólu prováhal. Hosté se soustředili jen na defenzívu, domácí hráči se nedokázali dostat do dalších šancí a tak poločas skončil 0:0. Druhý poločas jsme zvýšili aktivitu, začali s nátlakovou hrou a tím se dostávati do gólových situací. Po individuální akci P. Vaculína, který se uvolnil přes dva hráče a byl zastaven jen za cenu faulu v pokutovém území, se kopala první penalta proti Hluku. P. Naňák pokutový kop s přehledem proměnil a bylo to 1:0. V 68. minutě po zahrané standartní situaci trefil T. Kolouch hlavou jen břevno. Z dalšího zahrávaného rohového kopu se už v 69. minutě prosadil hlavou M. Novák a zvýšil na 2:0. V 77. minutě a v 87. minutě rozhodčí za faul na M. Zvoníčka a J.Bartozela nařídil další pokutové kopy, které proměnil P. Naňák a upravil tak stav zápasu na konečných 4 : 0.

Spartak Hluk
web Hluku: V sobotu 1.9. zajíždělo áčko Hluku do Brumova oslabené o Dohnala a Galušku. Při úzkém kádru je to oslabení velké. Poločas skončil bez branek a ve druhém poločasu domácí využili svého tlaku ke vstřelení branky, poté sudí Ondráš proti našemu týmu nařídil hned tři pokutové kopy, které domácí zužitkovali ve svůj prospěch.



Sestavy


FC Brumov
R. Smolík [-] - T. Kolouch [-] , P. Naňák [-] , M. Doležal [-] , J. Habanec [-] - M. Kubiš [-] (74. J. Fojtík [-] ) , D. Juřica [-] - M. Novák [-] , J. Búbela [-] (67. A. Pecha [-] ) - P. Vaculín [-] (84. M. Kříž [-] ) , M. Zvoníček [-] (81. J. Bartozel [-] )

Spartak Hluk
M. Červinka [-] - P. Šimčík [-] , Z. Horák [-] , R. Otrusiník [-] (68. P. Vozár [-] ) , M. Zalubil [-] - P. Hanák [-] , L. Jaroněk [-] , M. Machala [-] , D. Sedláček [-] - M. Kukla [-] , T. Nguntual [-]

ŽK: 84. J. Bartozel - 16. R. Otrusiník , 29. T. Nguntual , 62. P. Šimčík , 78. M. Zalubil , 79. D. Sedláček . ČK: 89. P. Šimčík .
Hráči zápasu: P. Naňák , M. Novák - M. Kukla .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ondráš Vít - SVOBODA Tomáš, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Filip Horký
Tip experta: výhra domácích

FC Brumov si s posíleným Hlukem připíše tříbodovou výhru

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích