5:4p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Nevšové smazal v Morkovicích třígólové manko a padl až v penaltové loterii


Branky


7. M. Oplt , 37. D. Knap , 49. D. Knap , 58. M. Oplt - 39. M. Mujkoš , 64. V. Tomšů , 74. P. Stratený , 90. M. Toman
12

Do Morkovic přijeli poprvé ve své historii fotbalisté Nevšové a nováček soutěže znovu dokázal, že na jeho utkání se chodit vyplatí. Diváci v Morkovicích patrně už za stavu 4:1 věřili v jednoznačnou výhru svého celku, Nevšovjané ale mohutným finišem dokázali vyrovnat, když čtvrtou branku vsítil obránce Toman až v nastaveném času. Na penalty vyhrály domácí Morkovice. Hosté se dokázali vrátit do již ztraceného zápasu a odměnou jim je jeden bod z horké morkovické půdy, který má určitě svoji cenu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli půli o jednu branku

"Poprvé v historii našeho klubu jsme zajížděli k soupeři do Morkovic. Domácí začali aktivně a hned v úvodu se ujali vedení. Hra se potom uklidnila a my se postupně dostali i do šancí, kdy trestný kop zahrával Vašek Tomšů a trefil spojnici břevna a tyče. Domácí byli nadále aktivní a snažili se odskočit o uklidňující branku, což se jim v 38. minutě povedlo, kdy se nemám nepodařilo uhlídat hráče soupeře, který výstavně skóroval téměř z lajny do naší svatyně. Do zápasu jsme se ale dokázali vrátit střelou Milana Mujkoše, který od angličanem upravil poločasové skóre na 2-1. Nevšová tak odcházela do kabin s jednobrankovým mankem, ale domácí celek byl v první půli přeci jen aktivnějším týmem a po zásluze se dostal do vedení," viděli první půli funkcionáři nevšovského klubu.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

"Začátek druhé půle se nám vůbec nepodařil, kdy hned v úvodu domácí skórovali a zvýšili svoje vedení na 3-1. Stále častěji podnikali nebezpečné výpady do našeho pokutového území a ve hře nás podržel náš gólman. Bohužel na další trefu domácích v 63. minutě už byl krátký a za stavu 4-1 by na nás nikdo nevsadil ani pětník. Domácí polevili a my začali více kombinovat. Roman Vašička, který přišel na hřiště, se dokázal individuálně prosadit a přesně našel Vaška Tomšů, který střelou k tyči upravil na 4-2. I nadále jsme se nevzdávali a Peter Stratený dokázal překonat gólmana domácích potřetí a vrátil nás do hry. Domácí se snažili odskočit a skórovat, měli řadu šancí, ale náš gólman už změnu skóre nepřipustil. Ba naopak, v závěru jsme měli velký tlak a zahrávali řadu rohových kopů, kterých se aktivně brankář Žilka účastnil. Při tom posledním, v 92. minutě zápasu přesnou dělovkou pod břevno do brány, pečetil Martin Toman skóre utkání na závěrečných 4-4.  Na pokutové kopy byli domácí šťastnější, kdy jejich gólman hned tři naše pokusy zneškodnil a tak si připsali další bodík navíc", hodnotí hektický druhý poločas fotbaloví činovníci z Nevšové.

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhrály domácí Morkovice hubeným výsledkem 3:1



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
fanoušek Morkovic: Ztratili jsme již vyhrané utkání, přitom i za stavu 4:3 jsme utkání mohli definitivně rozhodnout, což se nestalo a byli jsme potrestáni vyrovnávající brankou v nastaveném času. Naštěstí se nám podařilo zvládnout penaltový rozstřel...

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Dokázali jsme tak již "ztracený" zápas otočit a vybojovaného bodu si velmi vážíme. Nyní nás čeká těžký anglický týden, ve středu domácí zápas v rámci Poháru hejtmana Zlínského kraje s Brumovem a v neděli mistrovské utkání KP, opět s Brumovem. V současnosti je mužstva soupeře na první příčce, kdy po sestupu z divize se chce co nejdříve vrátit zpět. Derby tak bude určitě opět velmi zajímavé.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - S. Sigmund [-] , D. Prachař [-] (60. A. Popovič [-] ) , M. Rozsypal [-] , J. Smažinka [-] - D. Judas [-] (85. R. Zápařka [-] ) , J. Kapounek [-] , K. Chalupa [-] - D. Knap [-] (88. A. Přecechtílek [-] ) , M. Oplt [-] , D. Tesař [-]

TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] - V. Tomšů [-] , T. Munster [-] , A. Řiháček [-] , T. Juriga [-] (52. R. Vašička [-] ) , M. Mujkoš [-] , J. Fuksa [-] (55. P. Karmazín [-] ) , S. Beňo [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-] , P. Stratený [-]

ŽK: 11. D. Jarka .
Hráči zápasu: M. Oplt , D. Knap - P. Stratený , M. Mujkoš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - NĚMEC Jiří, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Filip Horký
Tip experta: výhra domácích

Morkovice jsou v laufu a doma si s Nevšovou poradí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích