3:1
(2:0)
52. Z. Konečník (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2018 18:30

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Baťov si na své umělé trávě v Otrokovicích poradil s nováčkem ze Skaštic


Branky


20. A. Skyba , 33. P. Krajča , 83. D. Spurný - 52. Z. Konečník (p.)
11

Na umělou trávu za Společenským domem v Otrokovicích zavítal nováček ze Skaštic, který v minulém kole doma přejel Štítnou nad Vláří. Domácí celek si přivezl porážku z Holešova a tu chtěl odčinit právě s Hanáky. V první půli se mu to podařilo dokonale, kdy vstřelil dvě branky. Hosté ve druhém dějství utkání zdramatizovali svým kanonýrem Konečníkem, ale poslední slovo měl domácí Spurný, který v závěru pečetil výhru Baťova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

"Domácí se hned od začátku duelu prezentovali svou rychlou kombinační hrou. Našemu mužstvu chvíli trvalo než si zvyklo na tempo utkání. První tutovku utkání si ale vypracovali hosté. Gojš si naběhl za domácí obranu a postupoval na brankáře Vitáska. Projektyl hostujícího záložníka se odrazil od břevna nejspíše před brankovou čáru a poté už domácí obránci míč odklidili do bezpečí. Stejnou odpověď přichystali hráči Baťova. Po přihrávce z pravé strany střílel bez přípravy záložník Spurný, ale také jeho pokus se odrazil od břevna zpět do hřiště. Domácí hráči ihned po ztrátě míče spouštěli nepříjemný presink, který dělal hostujícím hráčům problémy. Ti se tak dopouštěli příliš mnoha ztrát a hráči Baťova tak mohli rozjet své kombinace. Do vedení se domácí dostali díky krásné střele Aleše SKYBY, který potvrdil svou pověst střelce ze střední vzdálenosti. Vyrovnání měl na kopačce záložník Skaštic Frýdl, ke kterému po centru z levé strany propadl míč, ale sám před brankářem poslal svůj pokus vysoko nad bránu. A tak pokračovala aktivita domácích. A ti udeřili podruhé. Přihrávku do hostující šestnáctky si našel nehlídaný KRAJČA a z voleje poslal míč pod břevno", hodnotí první půli funkcionáři Skaštic na svém webu.

Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat

Druhá půle začala nebezpečným útokem domácích, který zastavil až za cenu žluté karty Glozyga. Střela z přímého kopu se následně odrazila k domácímu Vitáskovi, který opět trefil břevno. Od této chvíle ale začali být aktivnější hostující hráči. Lépe se jim hrálo i po vstřelené kontaktní brance, kterou obstaral KONEČNÍK, díky proměněné penaltě za faul na Lukáše Batíka. Skaštice poté častěji držely míč, dobře kombinovaly a snažily se o vyrovnání. Do větší šance se jim ale propracovat nedařilo. V 83. minutě předvedli domácí pěknou akci, na jejímž konci byl SPURNÝ a propálil brankáře Večeřu. Tento moment rozhodl o vítězství Baťova. Skaštice v souboji s tímto kvalitním soupeřem rozhodně nepropadly a domácí trápily až do konce.

 

Zdroj: http://tjskastice.cz/

 

 



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
web Baťova: V pátečním podvečeru se hrál na Baťově fotbal výborné úrovně, ke které přispěla obě mužstva stejným dílem. První poločas byli lepším celkem domácí, kteří se ve 20.minutě ujali vedení po krásné střele Aleše Skyby. O 10 minut později již bylo 2-0, když Pavel Krajča zužitkoval centr Spurného. Po přestávce mohl zvýšit domácí vedení Michal Vitásek, ale svoji velkou šanci nepromněnil. Hosté se tím začali více osmělovat, zvýšili pohyb, dobře kombinovali a byly nebezpeční před baťovskou brankou. Po jednom z rohových kopů fauloval Pavel Bršlica v pokutovém území a nařízenou penaltu Zdeněk Konečník bezpečně promněnil. Změna skore pomohla hostům, kteří převzali iniciativu a byli lepším celkem. Až v závěru pomohla domácím branka Dana Spurného, která velmi kvalitní utkání rozhodla. Ve vyrovnaném utkání se tak mohli radovat šťastnější domácí.

TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Ani druhý venkovní zápas nepřinesl našemu mužstvu bodovou odměnu. Domácí tým potvrdil hlavně v první půli svou kvalitu. Ve druhé části si své vedení pohlídal a získal všechny tři body.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Krajča [-] , D. Spurný [-] , P. Bršlica [-] , O. Žáček [-] , P. Zapletal [-] , M. Vitásek [-] (88. M. Zikmund [-] ) , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] (69. Z. Ondráš [-] ) , A. Skyba [-] , J. Sotolář [-] (74. A. Jakubowicz [-] )

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - L. Batík [-] , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (84. R. Vymětal [-] ) , M. Glozyga [-] , D. Mynarčík [-] (39. D. Petrúsek [-] ) , R. Frýdl [-] (79. M. Ančinec [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , T. Batík [-] (67. D. Menšík [-] ) , M. Janalík [-] (43. A. Sova [-] )

ŽK: 50. O. Žáček , 52. P. Bršlica , 54. M. Zapletal , 90. A. Skyba - 46. M. Glozyga .
Hráči zápasu: D. Spurný , P. Krajča - Z. Konečník , T. Motal .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: MIKULÁŠEK Adam - AMBROZ Zdeněk, POSPÍŠIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Filip Horký
Tip experta: výhra domácích

SK Baťov na své umělce nováčka ze Skaštic porazí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích