Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín jde po výhře nad Moravskými Budějovicemi B do čela


19

Rozjetý tým z Koněšína si v dalším zápase připsal další výhru a vyhoupl se do čela soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

 Úvod zápasu vyšel domácím na jedničku – hned z první akce, kdy se dostali do vápna, se po přihrávce Doležala prosadil David Dvořák. Hned o minutu později zvýšil na dva nula pro Koněšín agilní Šibůrek, kdy i za cenu sebeobětování a s kopačkou soupeře ve tváři dorazil hlavičkou svojí předchozí hlavičku, která skončila na tyči a odrazila se zpět k němu. Jenže hosté přijeli s kvalitním kádrem, dvoubrankové manko je nezaskočilo a zatlačili domácí na svojí polovinu. Nejprve snížil krásně z trestného kopu Buďa a pak rychlou souhru hostů zakončoval Kosmák. Po dvaceti minutách to tak bylo 2:2. Jenže domácím za pět minut vyšla hned další akce a Badura po další přihrávce Doležala vrátil vedení na stranu Koněšína. Oboustranně kvalitní fotbal pokračoval až do přestávky.

 

Domácí ještě skóre navýšili

   Hned v první minutě dějství druhého otálel stoper Budějovic tak dlouho, až přišel o míč a z následné akce (a po přihrávce Doležala) poslal Tomáš Koněčný věšák na branku a bylo to zase o dva. Pět minut nato vyrobil další hrubici hostující obránce, kdy chtěl z více jak půlky hřiště zahrát malou domů, ale jeho úmysl vystihl Doležal a v situaci sám na brankáře zakončoval do prázdné. Hosté tentokrát už nezareagovali a do šedesáté minuty mohli domácí přidat klidně i dva tři další góly. Podržel je ale gólman. Budějice už ale i tak moc nekousali a možnosti snížit si vytvářely hodně sporadicky. Konečnou podobu dal výsledku neúnavný Šibůrek, kdy nepoučitelný hostující obránce znovu pokoušel štěstí s malou domů, která ovšem díky důrazu domácího útočníka skončila stejně jako v předchozím případě v síti ležícího brankáře. A protože jedinou opravdu nebezpečnou tečovanou střelu hostů v samotném závěru vytáhl domácí brankář Hůlka na břevno a roh, platilo po závěrečném hvizdu rozhodčího skóre 6:2

 



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Pokorný Miloš, trenér: Dneska k nám přijelo kvalitní mužstvo. Hráči se zkušenostmi z vyšších tříd byli doplněni mladými kluky. V prvním poločase se hrál oboustranně kvalitní fotbal, který se musel líbit. Ve druhém poločase rozhodly hrubky soupeře, kdy nám dva góly darovali a už pak tak nekousali.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - D. Doležal [-] , O. Šibůrek [-] , L. Konečný [-] (85. V. Konečný [-] ) , D. Dvořák [-] (78. M. Ševčík [-] ) , T. Konečný [-] , Š. Dvořák [-] , R. Badura [-] , M. Loukota [-] , M. Pokorný [-] , P. Zahradníček [-]

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - O. Nedvědický [-] , J. Povolný [-] , P. Benda [-] , J. Benda [-] , T. Michal [-] - M. Buďa [-] , P. Stark [-] , J. Kosmák [-] - M. Černý [-] (42. M. Premar [-] ) , A. Kabashaj [-] (65. M. Premar [-] )

ŽK: 64. P. Stark .
Hráči zápasu: O. Šibůrek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KUBA Michal - MUSIL Jiří (N), ŠKODA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Kolařík Aleš
Tip experta: výhra domácích

Budějovice předvádí velmi dobrý fotbal a daří se jim i výsledkově. To stejné ale platí i o domácích. Koněšín se o první příčku dělí s Třebenicemi a na domácím hřišti potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích