2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov si z Rudíkova body nepřivezl


Branky


19

Fotbalisté Chlístova si z Rudíkova překvapivou výhru nepřivezli, domácí totiž v závěru zápasu otočili skóre

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili jako jediní

Hosté vstoupili do zápasu velmi aktivně a hned ve 2. minutě se do šance dostal Uhlíř, který ve velkém vápně vystřelil na vzdálenější tyč a domácí brankář Doležal jen koukal, jak míč míjí branku. V 11, minutě udělal dlouhý nákop domácí Dobrovolný, za stopery si naběhl Štolpa, zaběhl s míčem do vápna a i on zkoušel střelu ke vzdálenější tyči a dopadlo to stejně jako na druhé straně, míč skončil těsně vedle branky. Ve 20. minutě to byl rychlý útok hostů po pravé straně, následovala přihrávka na hranici velkého vápna a střela, kterou bránící hráč srazil na rohový kop. Následoval rohový kop, na který si dokázal naběhnout Hruška. Hruška poslal něco mezi střelou a přihrávkou před brankáře Doležala a míč za pomocí domácího hráče skončil v brance. Ve 23. minutě to byl domácí Trnka J., který se dostal do šance, ale nedokázal ji zakončit. Ve 24. minutě vyzkoušel střelu z poza vápna Štolpa a brankář Krul měl plno práce, aby míč vyrazil na rohový kop. Ve 30. minutě domácí ztratili míč na polovině hřiště a byl z toho další rychlý útok hostů, následoval centr do vápna domácího týmu, kde odhlavičkoval Skryja Z. k protihráči Špačkovi, který vystřelil k tyči, vynikající zákrok předvedl domácí brankář Doležal, který míč chytil. Ve 34. minutě zahrávali domácí hráči trestný kop do vápna hostů, tam si naběhl Mikyska a z malého vápna hlavičkou netrefil bránu. Ve 37. minutě kapitán domácích Nožička zatočil míč do vápna hostů, tam našel Štolpu, který z malého vápna přestřelil bránu. Ve 41. minutě si Mikyska narazil a vystřelil, brankář Krul opět vyrazil míč na rohový kop. Roh domácích našel ve vápně Skryje M., který překonal brankáře, ale na brankové čáře brankáře zastoupil obránce, který míč odkopl pouze na kopačky domácích, následoval okamžitý centr do vápna na Štolpu, který ve stoprocentní šanci minul bránu a tak šli do kabin veselejší hosté.  

Domácí zápas otočili

V kabině domácích muselo být rušno, do druhého poločasu vlítli na soupeře a ve 46. minutě se do míče opřel Trnka P. a orazítkoval břevno, ve 48. minutě poslal Dobrovolný centr do vápna a tentokrát Mikyska trefil břevno. V 56. minutě zahrozili hosté, Rygl se dostal do šance, ale výtečně ho vychytal Doležal. V 57. minutě utekl po levé straně Trnka J. a místo zakončení přihrával, ale žádného spoluhráče nenašel. V 64. minutě byl úspěšnější se stoperem hostů Pažourek, dokázal vystřelit, ale trefil pouze dobře postaveného brankáře. V 68. minutě ztratili domácí míč ve vápně hostů a následoval rychlý protiútok, který vedl Hruška, dokázal zakončit střelou, ale opět výtečným zákrokem Doležal poslal míč na rohový kop. V 72 minutě zahrávali hosté roh, ale tak špatně, že z toho byl rychlý centr domácích na pravou stranu, kde byl Skryja M., utekl obraně hostů a konečně se trefil a bylo srovnáno. Hned o minutu později bylo zaváhání v obraně domácího týmu a k zakončení se dostal hostující Špaček a trefil spojnici tyče a břevna. Opět neuplynula ani minuta a domácí Pažourek po rohovém kopu trefil také spojnici tyče a břevna. V 76. minutě se ocitl sám před hostujícím brankářem Skryja M., vystřelil a trefil brankáře, míč od brankáře šel ke Štolpovi a ten netrefil prázdnou bránu. V 78. minutě šel sám na hostujícího brankáře Pažourek, ale ani z této akce nebyl gól. Domácí se přece jen dočkali druhého gólu, v 81. minutě dostal krásný pas na pravé straně Pažourek, zatáhl míč k brankové čáře a poslal centr před brankáře, kde byl Štolpa a tentokrát se nemýlil a poslal míč do sítě. V 90. minutě mohl vítězství potvrdit Skryja V., ale vystřelil mimo bránu a tak domácí mohli slavit hubené vítězství. 



Ohlasy k zápasu


Mrzí mě, že na vstřelenou branku potřebujeme moc šancí. Na vítězství jsme se nadřeli, ale myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Dobrovolný [-] (67. T. Klíma [-] ) , P. Malec [-] (82. V. Skryja [-] ) , Z. Skryja [-] , M. Mikyska [-] - J. Trnka [-] (87. J. Koch [-] ) , L. Nožička [-] , P. Trnka [-] , J. Pažourek [-] - M. Skryja [-] , O. Štolpa [-]

SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - T. Kuchařík [-] , J. Uhlíř [-] (81. P. Ježek [-] ) , D. Brestovský [-] , M. Svoboda [-] - K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , P. Špaček [-] , M. Kuchařík [-] , J. Pokorný [-] - R. Hruška [-] -

ŽK: 47. J. Uhlíř , 48. J. Pokorný .
Hráči zápasu: L. Doležal , P. Trnka , M. Skryja .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SALÁK Milan (N), NOVÁK Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Martin Skryja
Tip experta: výhra domácích

Poslední domácí zápas podzimní části budeme chtít zakončit vítězně.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 08:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 06:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 14:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 13:23
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Šebkovice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 13:13
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích