Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár sebral tři body gólem z poslední minuty


Branky


18

Souboj dvou záložních mužstev nakonec vyzněl lépe pro domácí Žďár, i když hosté z Třebíče sahali po bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí stihli do poločasu vyrovnat

Hosté přijeli s velmi mladým a fyzicky výborně připraveným mužstvem. Od začátku se hrál poměrně otevřený fotbal. Do první šance se dostal hned v 5.minutě Henzl, ale ve výhodné pozici se rozhodl ještě přihrávat a Vokoun z těžké pozice zakončil mimo bránu. V 7. minutě se hosté dostali dlouhým nákopem za domácí obranu a hostující útočník postupoval sám na Sobotku, trefil však pouze tyč domácí brány. V 10. minutě se dostal do další šance Henzl, ale hostující gólman byl na místě. V další šanci byli domácí ve 14. minutě, kdy hostujícího brankáře mohl přelobovat znovu Henzl ale vyvezl si míč do strany, golman střelu vyrazil a následná dorážka B. Slámy hlavou šla nad bránu. Bohužel tak platilo nedáš dostaneš. Hosté se rychlou přihrávkou na Rolanda dostali v 16. minutě za domácí obranu a černý útočník nezaváhal – 0:1. Obdržený gól domácí evidentně zaskočil a od té doby začali mít hosté navrch. Prohrávali většinu osobních soubojů a nedokázali udržet míč na svých kopačkách. Od 30. minuty se však hra začala postupně zase vyrovnávat a ve 37. minutě převzal na půli míč Musil, obešel dva protihráče, skvělou přihrávkou našel Henzla a ten tentokrát nezaváhal a tvrdou střelou o břevno vyrovnal -1:1.

Žďárští strhli vedení na svou stranu gólem z poslední minuty

Do druhé půle šli domácí s cílem ještě zvýšit aktivitu. To se jim dařilo hned od začátku a v 51. minutě byli odměněni. Po velkém tlaku před hostující bránou se snažili zakončit T.Peňáz a Machatka, gólman  nadvakrát výborně zasáhl, ale na dorážku výborně hrajícího Henzla už nestačil – 2:1. Hosté se však nevzdali a znovu přidali na aktivitě, kterou nutili domácí dělat chyby. V 73. minutě se díky nedůrazu na půlce hřiště dostal k míči znovu rychlý hostující Roland a opět nedal Sobotkovi šanci – 2:2. V té době se hrál fotbal nahoru dolů, obě mužstva se snažili rozhodnou zápas ve svůj prospěch. V 89. minutě hosté podnikli další rychlý protiútok a skvělou přihrávku znovu na rychlého Rolanda zastavil na poslední chvíli výborným zákrokem T.Peňáz. V podstatě z následného rychlého protiútoku se v 90.minutě dostal k míči Vokoun a tvrdou střelou z hranice vápna trefil spojnici tyče a břevna. Míč se odrazil vysoko nad bránu a asi všichni kdo byli na hřišti, si v té chvíli mysleli, že spadne za bránu. Balon však padl těsně před bránu a odrazil se, k údivu všech přihlížejících za čáru hostující brány – 3:2. V zápětí po rozehrávce rozhodčí utkání ukončil.

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme odehráli velice těžké utkání s kvalitním soupeřem, který se mohl opřít a velice rychlého útočníka, který nám dělal velké problémy. Přesto musím mužstvo pochválit za velkou bojovnost a za to, že utkání, kterému by spíše slušela spravedlivá remíza, dokázalo dotáhnout do vítězného konce.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
A. Sobotka [-] - T. Peňáz [-] , B. Sláma [-] (46. R. Gančev [-] ) , J. Henzl [-] , V. Lukáš [-] , D. Musil [-] (70. L. Sláma [-] ) , T. Vokoun [-] , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] , Z. Peňáz [-] , P. Pátek [-]

HFK Třebíč B
J. Brice [-] - J. Uličný [-] , T. Hrbáček [-] - D. Lorenc [-] , S. Sandy [-] - T. Staněk [-] , V. Bence [-] , K. Hutchinson [-] - V. Maleta [-] , P. Mitáš [-] (76. J. Meczl [-] ) , R. Valíček [-]

Hráči zápasu: J. Henzl - K. Hutchinson .
Místo: Žďár nad Sázavou, UT - areál B. Počet diváků: 66. Rozhodčí: Šrámek Zdeněk - DENEV Alex, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

Žďár odčiní zaváhání z Radešínské Svratky a Třebíč doma jednoznačně porazí – 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Žďár napraví zaváhání.

Tip: výhra domácích