Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov mohutným finišem vybojoval v Postřekově bod, penalty zvládli i potřetí v sezóně domácí


Branky


20

Fotbalisté Postřekova měli zápas proti Mrákovu rozehraný skvěle. Už v 9. minutě vedli 2:0 a ve druhé půli dokázali dvakrát odpovědět na kontaktní góly soupeře. Ještě dvě minuty před koncem tak vedli 4:2, ovšem hosté se nevzdali a skvělým závěrem dovedli utkání až do penalt. Postřekovští se však v této sezóně stávají specialisty na tuto disciplínu. Zvládli ji i potřetí v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): V týdnu jsme měli rozpravu s hráči o tom, co bychom měli tomu zápasu i celé sezóně podřídit, protože se nám dosud moc nedařilo. Nastoupili jsme do toho hodně nebuzeni s tím, že chceme vyhrát a nechat na hřišti všechno. V 9. minutě to bylo už 2:0, i poté jsme hráli stejně. Mrákov v první půli moc nevěděl, co má hrát. To, co jsou zřejmě zvyklí praktikovat, jsme jim pohybem po hřišti nedovolili. O přestávce jsem hráče upozorňoval, že poločasový výsledek 2:0 je asi ten nejhorší, co může být, protože stačí, aby soupeř dal kontaktní gól a byl zpátky ve hře. To se také potvrdilo, rychle snížili. Naštěstí nás to nepoznamenalo, nepřestali jsme hrát a dvakrát zvýšili zpět na rozdíl dvou gólů. Hrálo se nahoru dolů. Dvě minuty před koncem jsme už věřili, že to udržíme. Bohužel jsme inkasovali ze špatně rozebrané standardní situace. V závěru jsme pak dostali míč k rohovému praporku. Myslel jsem, že tam hráči udrží míč, ale místo toho se snažili ještě zakončit, brankář to vystihl, chytil míč a po jeho rozehrávce jsme z protiútoku dostali na 4:4. Kdyby mi někdo před zápasem řekl, že získáme proti Mrákovu dva body, bral bych to všema deseti. Teď si ale myslím, že to byla smůla, že jsme mohli mít i tři body. O penaltách jsme vždy říkal, že nejsem jejich příznivcem. Letos jsme je kopali už třikrát a i potřetí se ten plusový bod přiklonil na naši stranu. Nakonec je ještě začnu mít rád. :-)




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Buček [-] (69. F. Kreuz [-] ) , L. Klukan [-] (58. D. Steinberger [-] ) , L. Svoboda [-] , M. Blacký [-] , V. Cibotaru [-] , J. Závodný [-] , D. Vavřík [-] , O. Zíma [-] , L. Ledvina [-] , V. Královec [-] (58. A. Polák [-] )

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , V. Duffek [-] , V. Král [-] (67. P. Vondraš [-] ) , T. Pangerl [-] - V. Krch [-] , D. Nguyen [-] (82. V. Michálek [-] ) , J. Stýskal [-] , J. Dufek [-] - P. Váchal [-] , M. Růžek [-] (67. M. Smazal [-] )

ŽK: 44. J. Závodný , 52. L. Klukan - 13. V. Krch , 18. O. Korba , 48. P. Váchal , 63. P. Rybár .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kohout Miroslav - VOCELKA Milan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Věřím v remízu... Postřekov vyhraje na penalty.

Tip: výhra hostů