2:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 13:30

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov urval ve Frymburku výhru po penaltách


Branky


14

Domácí béčko Frymburku neudrželo dvoubrankový náskok a hosté z Kájova mohli slavit vítězství po penaltách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V horku se nikomu běhat nechtělo

Od nástupu obou týmů na hrací plochu bylo jasné, že díky velkému vedru se hráčům nebude chtít příliš běhat. O něco aktivnější byli hosté, domácí mužstvo hrálo ze zabezpečené obrany. Větší šance v první půli měli fotbalisté z Kájova. Po Doubkově rohovém kopu hlavičkoval Petřík těsně nad břevno. V další šanci se objevil po přihrávce aktivního Doubka Adam Novotný, vystřelil přesně k tyči, ale domácí brankář Nešvara předvedl perfektní zákrok. Domácí se snažili vyrážet do rychlých protiútoků, ale do žádné gólové šance se během první půle nedostali. Do kabin se tudíž šlo za bezbrankového stavu.

Začaly padat góly

I do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté. Adam Novotný obešel i brankáře domácích, ale na brankové čáře trefil obránce. Čer našel centrem Doubka, který hlavou trefil břevno. Zahrozili také domácí, kdy zpětnou přihrávku Vágnera napálil zblízka Ribár mimo tři tyče. Hosté se nadále snažili vstřelit vedoucí branky a otevřeli hru. Otevřené obrany využili v 64. minutě domácí. Ribár vyslal pas za obranu, hostující stoper podklouznul a Bořivoj Vágner mladší sám před brankářem nezaváhal a poslal domácí do vedení 1:0. Kájovští se nadále hnali do útoku a v 73. minutě opět zapomněli na zadní vrátka. Ribár vyslal do rychlého protiútoku dvojici Bořivoj Vágner, Petscher. Vágnerovu kolmici převzal Petr Petscher a postupoval ze strany sám na branku a střelou na první tyč zvýšil na 2:0. Hosté zareagovali rychle, hned po rozehrávce vrhli všechny síly do útoku. Peťuleho střelu pracírkou gólman Nešvara zlikvidoval. Hned v 74. minutě našel Čábela mezi beky krásnou přihrávkou Adama Novotného, který střelou po zemi o tyč snížil na 1:2. Hosty snížení povzbudilo a ještě více se tlačili za vyrovnáním. V 82. minutě zahrával trestný kop Schönkypl a našel zcela volného Davida Čábelu, který si balón zpracoval a přesnou střelou po zemi k tyči srovnal na 2:2. Hosté cítili šanci na zisk všech bodů. Po centru Čera dosáhnul gólu Peťule, branka však nebyla uznána kvůli offsidu. Zápas tak skončil nerozhodně. O bonusovém bodu musely rozhodnout pokutové kopy.

Hosté byli neomylní

Z hráčů Kájova proměnili penaltu všchni exekutoři, zatímco hned dva hráči Frymburku nedokázali překonat gólmana Glonce. Bod navíc si tudíž odvážejí hosté z Kájova.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Fatura - hráč: Kájov k nám přijel pro tři body a my jsme věděli, že to nebude lehké. Postavení týmů v tabulce hovoří jasně. Navíc bylo opravdu horko a tak se nikomu z týmu nechtělo moc běhat, což vyhovovalo více Kájovu, který má v kádru spousty zkušených hráčů, kteří hráli vyšší soutěže a tak si to kluci umí dát a nemusí tolik běhat. Nám se však dařilo hrát dobře v obraně a občasnými brejky jsme postrašili kájovskou obranu. Kájov měl více ze hry, my jsme dobře bránili a skvěle chytal gólman.

TJ Sokol Kájov
Jan Petřík - asistent trenéra: Po většinu zápasu jsme drželi míč a vytvářeli si šance, ale dali jsme jen dvě branky. Domácí na tom byli s produktivitou lépe a dostali se do dvoubrankového vedení, které jsme stihli v závěru stáhnout. I přes velké množství absencí a řadu hráčů, která nastoupila se zraněním, měla naše sestava kvalitu, kterou se nepodařilo vyjádřit gólově. Ztracený bod nám může chybět v celkovém součtu bodů na druhé místo. Mrzí nás zranění Haláčka, který už asi v letošní sezóně nenastoupí.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
O. Nešvara [-] - P. Petscher [-] , M. Chovančík [-] , B. Vágner [-] , J. Salzer [-] , F. Píšek [-] , J. Ribár [-] , Š. Boubelík [-] , F. Fatura [-] , M. Vágner [-] , B. Vágner [-]

TJ Sokol Kájov
J. Glonec [-] - V. Žilavý [-] , J. Petřík [-] - A. Novotný [-] , J. Haláček [-] , P. Schönkypl [-] , P. Doubek [-] , J. Čer [-] , I. Didkivský [-] - O. Maršál [-] , D. Čábela [-]

ŽK: 72. J. Salzer .
Hráči zápasu: O. Nešvara , B. Vágner - I. Didkivský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Marek Jan - MERTL Vlastimil (N), ŽILAVÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí mladíci doplnění zkušenými hráči nehrají vůbec špatný fotbal. Musí se ovšem sejít. Stejně si ale myslím, že Kájov si to zkušenostmi pohlídá a překvapení nedopustí. Navíc ve velké formě hrající útočníci Kájova se prosadí i tentokrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů