Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny nedaly Krumlovu šanci


Branky


19

V utkání 12. kola proti sobě přivítal favorit okresního přeboru a vedoucí tým tabulky TJ Sokol Chvalšiny béčko Slavoje Český Krumlov. Chvalšiny měly soupeři co vracet, protože v podzimní části utrpěly v Krumlově porážku 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku ovládli hru.

Od úvodního hvizdu bylo patrné, že Krumlov přijel v poslepované sestavě, jelikož ve stejný den hrálo i áčko. Chvalšiny si během prvního poločasu vytvořily územní převahu a hrálo se až na výjimky pouze na jedné polovině hřiště. Domácí borci si vytvořili několik tutových šancí, které ale gólem neskončily. Fanoušci Chvalšin poprvé slavili branku ve 27. minutě, kdy Lukáš Fučík proměnil jeden ze svých nájezdů na hostující branku.

Ve druhém poločase nastaly gólové hody.

Domácí i po změně stran pokračovali v nastoleném tempu hry a nadále byli lepším mužstvem. V 50. minutě Kaprál vyslal pas za obranu, který si převzal Milan Babinský, ten běžel sám proti hostujícímu brankáři. Únik vyřešil domácí forvard elegantním přehození brankáře a stav zápasu byl 2:0. Hned o 3 minuty později míč vyražený gólmanem dopravil do sítě Radovan Kaprál a zajistil domácím klidný tříbrankový náskok. V 62. minutě poslal do vápna přihrávku Kaprál a na zadní tyči číhající Milan Babinský už neměl problém dopravit balón do prázdné branky – 4:0. Chvalšiny dále tlačily soupeře a v 66. minutě se střelou před vápnem prosadil podruhé v utkání Radovan Kaprál a brankář Krumlova lovil míč ze sítě po páté. Na 6:0 upravil po střele odražené od břevna v 84. minutě hlavou Petr Cába. V 84. minutě se dočkali čestného úspěchu i fotbalisté z Krumlova. Z penalty se trefil nestárnoucí Martin Vejskrab, který po dlouhé době oprášil kopačky. Nutno dodat, že výsledek 6:1 je pro Krumlov ještě milosrdný, několik dalších šancí domácí trestuhodně spálili nebo je skvěle pochytal brankář Maccechini.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel - trenér: První mistrovské utkání se nám výsledkově podařilo, ale s předvedenou hrou už to bylo trošku horší, ať už vlivem terénu, nějakou nervozitou, svázaností z prvního zápasu. První poločas skončil pouze 1:0, i když jsme měli dostatek šancí, ale ve druhém poločase už jsme byli produktivnější. Myslím si, že výsledek byl milosrdný.

FK Slavoj Český Krumlov B
Antonín Krák - hráč: První poločas jsme odolávali tlaku soupeře, který hrozil z průnikových přihrávek za obranu. Vytvořili jsme si i šance, ale chybělo nám štěstí v zakončení. Druhý poločas už Chvalšiny ukázaly jejich fyzickou přípravu a nadělily nám bůra. Zápas jsme nezvládli fyzicky a do příštího zápasu máme co zlepšit.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
- D. Konečný [-] , T. Nymsa [-] , Z. Ginzel [-] , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , T. Holas [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
V. Maccechini [-] - D. Benda [-] , J. Rada [-] , J. Toman [-] , T. Bohatý [-] - M. Musil [-] , Z. Doubek [-] , Z. Toman [-] , D. Adamíček [-] - J. Babouček [-] , A. Krák [-]

ŽK: 45. M. Vejskrab .
Hráči zápasu: Z. Ginzel , T. Holas - V. Maccechini .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petroušek Antonín - ČAREK Miroslav (N), PETRÁK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Chvalšiny si lehce poradí s rezervou Českého Krumlova. Tipuji 5:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:59

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích