3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov přehrál neškodné Malonty.


Branky


19

Fotbalisté TJ Sokola Kájov porazili průběžně druhý tým soutěže TJ Hraničář Malonty a přiblížili se soupeři v tabulce na 2 body. Navíc soupeři oplatili porážku 1:4 z úvodu soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pomalu převzali otěže zápasu

Na začátku zápasu se hrál opatrný fotbal, kde ani jeden s týmů nepřevedl žádnou nebezpečnou akci. Domácí borci se postupně začali osmělovat. Ve 20. minutě vyrazil brankář Hraničáře Bílý střelu nové kájovské akvizice, Jana Peťuleho, na břevno. V další akci kombinovali Peťule a Didkivski a jeden z hostujících obránců odkopnul míč těsně před brankovou čarou a tím uchránil svůj tým od obdržené branky. Ne však nadlouho. Ve 38. minutě po spolupráci P. Schönkypla s centrujícím Balážem se na první tyči objevil osamocený Luigi Kolaj a ve skluzu dokázal skórovat. Do konce prvního poločasu stihli domácí udeřit ještě jednou. Ve 42. minutě si Schönkypl narazil s Kolajem, vyslal kolmou přihrávku za obranu, po níž postupoval Andrej Didkivski sám na brankáře a chytrou šajtlí jej obstřelil. Střela zapadla ke vzdálenější tyči a určila poločasové skóre 2:0.

Kolaj přidal třetí gól a bylo hotovo.

Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji. Kájovští se nehrnuli dopředu a s vědomím dvoubrankového náskoku vycházeli ze zabezpečené obrany do rychlých protiútoků. Jeden takový protiútok táhnul v 72. minutě Adam Novotný, který nacentroval před bránu a tam se prosadil hlavou Luigi Kolaj. Domácí Sokol vedl 3:0 a hostující hráči jakoby nevěděli, co hrát. V závěru zápasu ještě gólman Hraničáře zlikvidoval obrovskou šanci domácích a uchránil svůj tým od dalšího inkasovaného gólu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec - trenér: Na podzim nás provázela slabá produktivita v zakončení a začátek jara nám snad ukáže, že je to minulost. V zápase jsme proměňovali šance, které jsme si vytvořili a to rozhodlo. Celý kolektiv předvedl soustředěný výkon, za což jim děkuji.

TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený - vedoucí mužstva: Kájov byl lepší a vyhrál. My jsme předvedli špatný výkon. Za první půli jsme nevystřelili na bránu. V 2. půli se to trochu zvedlo, ale po třetím gólu bylo hotovo. Potom už to byla křeč. Máme na čem pracovat.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Němec [-] , V. Žilavý [-] - I. Didkivský [-] , A. Novotný [-] , J. Baláž [-] , P. Schönkypl [-] , A. Didkivský [-] , J. Čer [-] - O. Maršál [-] , L. Kolaj [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - J. Kališ [-] , O. Zdobnický [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , T. Valiček [-] , T. Faltus [-] , J. Mokoš [-] , M. Vančura [-] , J. Doubrava [-]

ŽK: 36. J. Peťule , 64. J. Čer - 10. J. Mokoš .
Hráči zápasu: L. Kolaj - T. Faltus .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Reitinger Jiří - ŽILAVÝ Vladislav (N), OLAH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Malonty usilují o první místo, ale Kájovští přes zimu posílili a Malontům seberou všechny tři body. Tipuji 3:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:59

Tip: výhra hostů