0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Bezbrankové utkání rozhodl až penaltový rozstřel


Branky


20

Českokrumlovský Slavoj přivítal na domácí půdě Lipno. Oba celky v první kole zvítězily, a tak se dalo očekávat, že se bude hrát pohledný a útočný fotbal se spoustou branek. Opak byl však pravdou…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byl lepší domácí Krumlov

V samotném úvodu utkání měli první příležitost domácí, kteří měli po faulu na Baboučka výhodu přímého kopu. Střelu Miroslava Ješina však brankář Krahulec vyrazil na roh, z kterého už nebezpečí pro Lipno nebylo. Tři minuty nato se dožadoval Krák faulu, když se šikovně protáhl před beka, který útočníka Slavoje na moment zatáhl. Domácí sedmnáctka však šla až příliš ochotně k zemi a píšťalka rozhodčího zůstala němá.

 

V sedmé minutě pálil zpoza vápna Paráček. Tečovaná střela šla ale těsně mimo. Poté mělo náznak šance i Lipno, kdy se po pěkné kombinaci uvolnil Panský, ale míč si moc předkopl a z šance nebylo nic. Vzápětí na druhé straně mohl po centru Baboučka skórovat Čermák, ale z nadějné pozice bránu Lipna překopl.

 

Dvacátá minuta přinesla velký závar před brankou Lipna. Nejprve levý obránce Slavoje Tomáš Bohatý pronikl na hranici vápna, poté následovaly dvě střely z kopaček domácích, ale obě hosté zablokovali. Prošla až ta třetí z kopačky Čermáka, tu však Krahulec vyrazil a s následnou dorážkou už žádnou práci neměl, protože míč skončil hodně mimo tři tyče. Na druhé straně pak pálil Krauskopf, ale střela šla těsně mimo pravé tyče.

 

Těsně před poločasem mohl rozvlnit síť Krák po pěkném centru Trapla, ale hlavou pálil těsně mimo. Na druhé straně byl poté v šanci Panský, který dával pod sebe na vápno na Víška, ten však pálil nad. První půle tedy branku nepřinesla.

Ve druhém poločase moc šancí k vidění nebylo

Druhý poločas už nabídl méně šancí. Ihned po jeho začátku pálil domácí hráč, ale do prostoru, kde stál brankář hostí. V 69. minutě zahrávali hosté po faulu na Panského trestný kop z poloviny hřiště. Krauskopf nacentroval na nabíhajícího Kordíka, ten však z voleje minul. O chvíli později pálil na druhé straně Ješina, ale ani jeho střela se do prostoru mezi tyčemi nevešla. Konec zápasu přinesl pouze jednu šanci, a to, když domácí kapitán Pils našel nabíhajícího Baboučka, který se na pravé straně uvolnil přes obránce, vypálil, ale jeho prudká střela z hranice malého vápna skončila u vzdálenějšího praporku. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu.

Penalty zvládli lépe hosté

Jako první kopal penaltu hostující Víšek a bezpečně proměnil do pravého dolního rohu. Na druhé straně odpověděl vymetením levé šibenice Lukeš. Za Lipno poté kopal Panský, který napodobil Víška a hosté vedli 1:2. A stejné skóre platilo i po pokusu Baboučka, který netrefil pravou šibenici. Marek Schober poté se štěstím proměnil a hosté vedli o dvě branky. Snížit se však podařilo Ješinovi, který trefil přesně k pravé tyči. Čtvrtou sérii zahájil lipenský kapitán Březina, kterému Bílý pokus vyrazil. Na druhé straně však neproměnil Krák, který minul bránu. A když Krauskopf svůj pokus poslal do pravého dolního rohu, bylo rozhodnuto o bonusovém bodu pro Lipno – 0:1 po penaltách.

 

Neproměněná penalta Antonína Kráka v dresu Českého Krumlova B:



Ohlasy k zápasu



FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán: Do Krumlova jsme jeli s vědomím, že nás čeká opět těžký zápas jako na jaře. Trenér nám dal před začátkem pokyny, kterých jsme se celých 90 minut drželi a díky nimž jsme byli úspěšnější než soupeř. Ano, měli jsme i patřičnou dávku štěstí, ale i za sebe musím říct, že úplně bezzubí jsme nebyli. V bráně nás podržel František Dočkal, kterému zápas vyšel na výbornou a odchytal si u nás premiérovou nulu. Celkově z celého týmu jsem já měl osobně hodně dobrý pocit. Snad nám to vydrží do dalších kol.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
F. Bílý [-] - T. Bohatý [-] , J. Toman [-] , M. Pils [-] - Z. Doubek [-] , M. Ješina [-] - A. Krák [-] - J. Babouček [-] , J. Čermák [-] , R. Lukeš [-] , M. Paráček [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - L. Fenc [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , M. Koutský [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , M. Schober [-] , P. Sládek [-] , P. Březina [-]

ŽK: 57. M. Pils - 2. M. Schober .
Hráči zápasu: M. Pils , M. Ješina - F. Dočkal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Reitinger Jiří - ŠVÁB Zdeněk (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zbyněk Rýpar

Expert: Michael Kellinger
Tip experta: výhra domácích

Krumlov si zařídil výhru proti Chvalšinám už v prvním poločase a myslím si, že to napodobí i proti Lipnu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích