Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny v derby porazily Kájov, ten utkání takticky nezvládl


Branky


20

Chvalšiny měly co napravovat po bídném výkonu v Českém Krumlově. V derby však Kájovu příliš „čuchnout“ nedaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva krásné góly domácích hráčů

V prvním poločase Kájovští svému soupeři, který spadl z 1.B třídy, stačili, i když od třicáté minuty prohrávali zásluhou Radovana Kaprála, kterému to pálí i ve staronovém dresu. Nádherná střela domácího útočného záložníka z velké vzdálenosti skončila mimo dosah Klapky a Chvalšinští vedli 1:0. Odpověď přišla až těsně před koncem první půle, kdy trestný kop Vladislava Žilavého dokázal Cába ještě vyrazit, ale pouze k nohám dobíhajícího Andrije Didkivského, který vyrovnal na 1:1. Kájovští už se ale zřejmě viděli v kabinách, a to se jim stalo osudným. V nastaveném čase prvního poločasu totiž utekl po křídle rychlonohý Fučík, před bránou našel Jakuba Friše, který parádní patičkou rozradostnil šedesátku diváků podruhé – 2:1.

Kájov na svého soupeře fyzicky nestačil

Ve druhém poločase už hosté na Chvalšiny nestačili. Domácí totiž stále drželi vysoké tempo hry, na které hostující hráči reagovat nedokázali a dvakrát inkasovali. První šanci ve druhé půli však měli hosté z Kájova. Hlavičku hostujícího kanonýra Kolaje však chvalšinský brankář vyrazil na roh. V sedmdesáté minutě pak přišel třetí zásah za Klapkova záda. Kolmice Lukáše Fučíka našla střídajícího Podhoru, který dokázal propasírovat míč pod brankářem Kájova a bylo to o dvě branky – 3:1. V závěrečných vteřinách pak všem utekl Fučík, nacentroval před bránu, kde si míč kájovský hráč dopravil smolně do své brány. Chvalšiny tak výrazně zlepšily svůj výkon a připsaly si pohodové vítězství v derby 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel, trenér: Myslím, že jsme se prezentovali fotbalovějším dojmem. Celý zápas jsme byli lepším týmem. Krásným gólem Kaprála jsme se ujali vedení a byli lepší ,ale ze standardní situace si dáme vlastní gól. Naštěstí jsme brzy po inkasovaném gólu odpověděli krásnou patičkou Friše. Druhý poločas byl v naší režii. Jen škoda, že jsme nedali více gólů. Pochvala celému týmu.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Těžký terén, mladší soupeř, a totálně netaktické pojetí hry z naší strany rozhodlo o výsledku!



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - J. Friš [-] , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , M. Kamenský [-] , T. Holas [-]

TJ Sokol Kájov
J. Klapka [-] - V. Žilavý [-] , P. Doubek [-] , J. Petřík [-] , J. Němec [-] - I. Didkivský [-] - A. Didkivský [-] , O. Maršál [-] , L. Kolaj [-] , D. Čábela [-] , L. Mašek [-]

ŽK: 82. P. Sluka - 72. V. Žilavý .
Hráči zápasu: L. Fučík , J. Friš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Reitinger Jiří - PARÁČEK Lukáš (N), SVOBODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zbyněk Rýpar

Expert: Michael Kellinger
Tip experta: výhra domácích

Chvalšiny si budou chtít napravit nepovedený zápas s Krumlovem a doma si s Kájovem bez problému poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Potřebujeme napravit nevydařené první kolo !