Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čistá vlastní chybou dala naději jesenické rezervě


21

Rezerva Jesenice se nachází na spodku tabulky stále bez bodu, což mohla změnit v Čisté. Ta se ale rozehrála a po bodovém zisku v Žehrovicích měla jasný cíl. Ten si splnila, ale zápas mohla dohrát s daleko větším klidem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenická obrana nestíhala Jirku Votroubka

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří si hned vypracovali obrovskou šanci. A. Votroubek dostal míč do náběhu, ale skvěle zasáhl Drahoňovský. Ve 20. minutě těžil ze své rychlosti Votroubek, který dostal míč za obranu a kličkou kolem brankáře pohodlně skóroval - 1:0. O pět minut později tentýž hráč postupoval na brankáře hostí a tváří tvář mířil přesně k tyči - 2:0. Jesenická defenziva zkrátka nedokázala rychlonohého fotbalistu domácích uhlídat a doplatila na to.

 

Domácí mohli přidat i další gól, ale v koncovce byli nepřesní. Na druhé straně musel jednou dobře zakročit Kratochvíl, který zpomalil střelu jednoho z hostí a z následného závaru nic nebylo. Do kabin se tak šlo za zaslouženého vedení Čisté, Jesenice měla do druhé půle jistě co zlepšovat.

Jesenice hrála do poslední minuty

Do druhého poločasu vstoupila gólově Jesenice, za kterou se prosadil v 52. minutě Kolář - 2:1. Uběhla hodina hry a Čistá odskočila. Centr Havlíčka kousek od rohového praporku uklidil krásně z voleje R. Votroubek pod břevno - 3:1. Dvě minuty po něm dostal míč za obranu Havlíček a tváří tvář Drahoňovskému se nemýlil - 4:1. Jesenice nesložila zbraně a dále se snažila o snížení.

 

To přišlo v 72. minutě, kdy se ve vápně nejlépe zorientoval Kapoun a zblízka střelou pod břevno nedal Kratochvílovi šanci - 4:2. Domácí brankář si vybral hodně slabou chvilku v 83. minutě, jinak působil velmi jistě. Ze strany vápna chtěl přenést hru na druhou stranu, ale nevšmil si Casase, který zpoza vápna uklidil do prázdné a zadělal tak na zajímavý konec - 4:3. Z něj už rezerva ale další gól nevytěžila, a tak odjížděla s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Matěj Koloc, obránce: "My jsme se přizpůsobili a místo toho, abychom si v klidu zahráli fotbal, tak to bylo zbytečné drama. Těžko můžeš jít do zápasu s tím, že se porazí sami. Naštěstí pro nás zůstaly tři body doma."

FC Jesenice B
Michal Pacourek, záložník: "Stále stejná písnička, necháme si utéct začátek zápasu a na konci se snažíme ze všech sil srovnat. Ale bohužel se nám to opět nepovedlo. Přesto chci pochválit všechny kluky za to, že se nepoložili a do poslední minuty se rvali o výsledek. Je to velká škoda, že jsme nesrovnali."



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - Z. Šmíd [-] , M. Fidler [-] , J. Votroubek [-] (71. P. Kašpar [-] ) , A. Votroubek [-] (89. J. Votroubek [-] ) , M. Koloc [-] , S. Tesař [-] , M. Pešek [-] , L. Havlíček [-] , M. Jopa [-] (56. P. Ouřada [-] ) , R. Votroubek [-]

FC Jesenice B
J. Drahoňovský [-] - P. Trenčan [-] (49. V. Fiala [-] ) , J. Rampas [-] , D. Jeníček [-] , J. Kočička [-] , J. Kougl [-] - T. Tatzauer [-] (64. D. Casas [-] ) , D. Kapoun [-] , M. Pacourek [-] - F. Moučka [-] , D. Kolář [-] -

ŽK: 42. L. Havlíček , 66. Z. Šmíd - 18. D. Jeníček , 58. J. Kougl , 74. V. Fiala .
Hráči zápasu: J. Votroubek - D. Kolář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - TÝČE Vladimír, TÝČE Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 09:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 17:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:09
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 23:47

Tip experta: výhra domácích

Zapeklitý zápas , ale domácí by si to snad měli uhrát .

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Mladý tým Jesenice udělá konečně první body a budou hned 3. Domácí nebudou stíhat rychlostně