2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělice přišly laxním výkonem v závěru o čisté konto


Branky


77. L. Kalous , 87. P. Nagy - 19. P. Bakos , 32. B. Mrština , 34. K. Gažák (vl.) , 65. R. Vyšata
13

Hezký zápas se odehrál na hřišti ve Vraným, kde Jedomělice opět ukázaly své silné stránky, předvedly natrénované akce a dokud se plně soustředily, byl na hřišti jen jeden tým. Ovšem chvilkové zaváhání v druhé půli je stálo čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělá hra jedomělického celku

Hned od začátku se Jedoměličtí pustili do boje a začali si vytvářet možnosti. Často se k míči dostával Rezek, probojoval se do vápna, ale žádné zakončení nebylo úspěšné. První gól zařídil pro svůj tým Bakos, který po rohovém kopu zakončil hlavou – 0:1. Hosté se nadále aktivně drželi míče a připravovali si šance.

 

Ve 32. minutě změnil stav Mrštinův trestný kop – 0:2. Necelé dvě minuty poté přišel další roh, kterého se Jedomělice zhostily opět s grácií a Gažák za neopomenutelné asistence Vyšáka poslal míč do brány – 0:3. Ke konci první půle ještě stihli Mrština a Bakos prospat dvě šance, jež obě skončily v malém vápně. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:3, ale skóre mohlo vypadat úplně jinak.

Domácí využili nesoustředěnosti Jedomělic

Po přestávce hosté nastoupili méně aktivněji, chyběla jim důslednost a především pohyb, a tak se fotbalisté z Vranýho snažili vytvářet tlak a obrátit hru v jejich prospěch.  Ovšem ve chvíli, kdy si domácí vytvářejí první hezkou šanci, Jedomělice opět udeřily. Po hodině hry se ujal míče Vyšata a do brány poslal střelu jako z televize - 0:4. K vidění byly další rychlé útoky na domácí defenzivu.

 

Jednu z tutových šancí spálil Nedvěd, který z hranice pokutového kopu nezvládl zakončit. V 77. minutě přišla chvíle domácích, když se povedlo Kalousovi využít špatného odkopu Borského, a tak se poprvé za zápas radovaly i vrané koně - 1:4. Těsně před koncem, v 87. minutě začali sebevědomí domácí ztrácet koncetraci, což přineslo další gól v jejich bráně, který si připsal Nagy – 2:4.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Sokol Jedomělice, oficiální web: "Škoda druhého poločasu, ve kterém si trošičku kazíme dojem. Ale jsme zpět na vítězné vlně a to je velmi důležité! První polovina utkání byla z naší strany asi nejlepší letošní pětačtyřicetiminutovka vůbec. Po Braškovu zlomena i kletba Vraný! Branky přesto stále nestřílíme snadno, dnes nám pomohly standardní situace. Kéž by měli všichni v mužstvu hlad po gólech jako třeba „Rumínek“."



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - T. Kubík [-] , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , J. Jeřábek [-] , D. Krampera [-] (46. P. Nagy [-] ) , K. Gažák [-] (71. T. Novák [-] ) , J. Liška [-] , J. Paluba [-] , L. Košťák [-] (71. J. Koukolíček [-] ) , T. Kostovčík [-]

TJ Sokol Jedomělice
D. Borský [-] - R. Nedvěd [-] , D. Procházka [-] , M. Zahradník [-] (90. T. Henlín [-] ) , P. Bakos [-] , E. Rezek [-] (76. M. Nejman [-] ) , B. Mrština [-] (81. V. Kolbuch [-] ) , J. Horák [-] , R. Vyšata [-] , P. Kubenka [-] , V. Hora [-]

ŽK: 27. L. Kalous .
Hráči zápasu: R. Vyšata .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sandev Viktor - STÁDNÍK Vladimír, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:08
Johana Hergetová

Expert: Jakub Valta
Tip experta: výhra domácích

Jedomělice po dobrém začátku začaly ztrácet dech.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 05:40

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů