0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lánské mužstvo si s Unhoští nevědělo rady


Branky


6. L. Křenek , 10. D. Kolařík , 28. L. Křenek (p.) , 59. L. Kejha
14

Na lánském hřišti se odehrál zápas mezi lánským a unhošťským družstvem. Tento zápas byl ovšem od začátku do konce potěšující takřka jen pro fanoušky Unhoště. Hosté byli celý zápas značně fotbalovější a góly padaly pouze do brány domácích. Ti si evidetně vůbec s kvalitním a zlepšujícím se soupeřem nevěděli rady, což vyústilo v červenou kartu pro domácí za nesportovní chování. Unhošť nakonec prošla zápasem s čistým štítem a odvezla si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unhošť začala na výbornou

Začátek zapasu jednoznačně patřil hostům a ti toho dokázali náležitě využít. Již ve 3. minutě se takřka sám řítil na domaci bránu Křenek, ale vyběhnuvší brankář dokázal zakončení zlikvidovat. Ovšem v 6. minutě už Javůrek musel míč ze sítě lovit, protože Vicherek zatáhl balón po lajně, zpětnou přihrávkou našel Křenka a ten poslal hosty do vedení - 0:1. O necelých 5 minut později bylo pro hosty ještě veseleji, když po rohovém kopu na zadní tyči číhal Kolařík a hlavou trefil přesně - 0:2.

 

Další šance přicházely, ale skóre se prozatím neměnilo. Domací se dostávali do akce jen zřídkakdy a nebezpečný byl pouze Balík, kterému ale v tomto zapase nebylo přáno. A tak po dalším rohu hostů přisla penalta, pro kterou si došel výborně hrající Asník. K exekuci se ve 28. minutě postavil Křenek, a i když si gólman na míč sáhl, zabránit gólu nedokázal. Tím hosté upravili stav na 0:3 a Křenek opět potvrdil, že je Unhošti velkou a zkušenou posilou. Za tohoto stavu se také šlo do šaten.

Lány odpovědět nedokázaly

Unhošť nechtěla připustit, aby Lány mohly zápas ještě zdramatizovat. Hosté se nadále snažili přidat další branku. To se povedlo až v 60. minutě, když se po průnikové přihrávce ocitl sám před bránou Kejha a napodruhé dokázal míč do brány usměrnit - 0:4. Sporný moment se odehrál v 67. minutě, kdy se v souboji tělo na tělo ocitl stoper Asník s domácím Cafourkem. Po něm útočící hráč skončil na zemi, a jelikož už před ním nikdo jiný nebyl, domací se dožadovali červené karty. Rozhodčí situaci vyhodnotil jako čistý zákrok a navíc potrestal domácího hráče za nesportovní výroky druhou žlutou kartou, a tak musela prijit i červená. Hosté přesilovku nedokázali využít, a tak zápas skončil za stavu 0:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Unhošť
Lukáš Křenek, útočník: "Chtěli jsme uhrát i z venkovního hřiště tři body a to se konečně povedlo. Začátek zápasu nám vyšel velice dobře, což jsme ani nečekali, to si myslím, že zápas rozhodlo. Za dnešní výkon se zasloužilo celé mužstvo, ale výkon Daniela Asníka je potřeba vyzdvihnout, jelikož podržel celou obranu a bez něj by hra nebyla na takové úrovni."



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - V. Rybář [-] (62. L. Mocsonoky [-] ) , P. Schöner [-] , J. Loskot [-] , D. Švigár [-] - Č. Dolák [-] (78. J. Krátký [-] ) , J. Matějka [-] , M. Cafourek [-] , P. Buršík [-] - M. Reichl [-] (17. K. Tetour [-] ) , M. Balík [-]

TJ Unhošť
P. Šulek [-] - D. Asník [-] - T. Blecha [-] , J. Roulich [-] (79. D. Vokoun [-] ) , J. Gerhardt [-] , A. Vicherek [-] , V. Šimáček [-] , D. Kolařík [-] , J. Dvořák [-] , L. Křenek [-] , L. Kejha [-]

ŽK: 47. M. Cafourek , 60. J. Loskot , 64. M. Balík , 88. P. Buršík . ČK: 67. M. Cafourek .
Hráči zápasu: D. Asník , D. Kolařík , L. Křenek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Slepička Milan - JAROLÍMEK Roman, VRUBEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů