V. Šimáček 12. (vl.)
M. Žahour 18.
2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unhošť byla na Slané krátká


Branky


12. V. Šimáček (vl.) , 18. M. Žahour - 22. L. Křenek
13

V zápase mezi Unhoští a Slaným bylo k vidění mnoho hezkých akcí a šancí. Některé bylo možné proměnit, jiné už méně. Ovšem Unhošť byla na energické Slaný krátká, a i přestože atmosféra byla přátelská, bojovný duch nechyběl. V hlavní roli slánské rezervy se tentokrát ukázal Žahour, který svůj tým dovedl až do vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavní roli Žahour

Rezerva Slaného hostila Unhošť a oko diváka spatřilo velice hezký zápas. Hosté do zápasu nevstoupili s takovou energií, a tak začátek vyzněl jednoznačně pro domací. O první gól se zasloužil Žahour kdy zatáhl míč po lajně a jeho centr Šimáček srazil do vlastní branky -1:0. Slaný se pouze s úvodním gólem nespokojilo, a tak si připravovalo další šance.

 

Brankář Šulek dokázal předvést několik dobrých zákroků, ale opět na Žahoura nestačil. Ten v 18. minutě dostal přihrávku před skoro prázdnou branku a nemýlil se - 2:0. Hosté se přece jen vzpamatovali a ve 22. minutě korigoval skóre Křenek střelou zpoza vápna 2:1. Další průběh první půle byl celkem vyrovnaný se šancemi na obě strany. Nepodařilo se však využít ani rychlé brejky Slaného ani akrobatické kousky hráčů Unhoště, kdy první nůžky vedly k nahrávce a zakončení opět nůžkami skončilo na břevně.

Slaný zápas pohlídalo

Druhý poločas byl chudý na góly, ale bohatý na šance, které se střídaly na obě strany. Hned v úvodu nestačil na prudkou přihrávku přes celé vápno Křenek a ani střela Vicherka se mezi tři tyče nevešla. Domácí vyčkávali na chybu obrany, a tak se vydávali jen na rychlé kontry převážně po stranách. Unhošť v druhé části poločasu ještě přitlačila, ale šance likvidoval skvělý Sábl a na co byl krátký, to za něj zastavila obrana. Zápas se dohrál v přátelském duchu a všechny tři body zůstaly v královském městě.



Ohlasy k zápasu



TJ Unhošť
Lukáš Křenek, útočník: "I po špatném začátku jsme se dokázali rychle vrátit zpět do zápasu. Myslím, že jsme byli více než rovnocenným soupeřem. Škoda, že jsme nevyužili alespoň jednu z mnoha šancí a nezískali tím remízový bod."



Sestavy


SK Slaný B
M. Sábl [-] - Z. Řehák [-] , M. Tikovský [-] (77. P. Danda [-] ) , M. Majtaník [-] , P. Volgner [-] , T. Zíma [-] , J. Krym [-] , M. Zelenka [-] , M. Žahour [-] , A. Beneš [-] (62. L. Danda [-] ) , F. Novotný [-] (90. L. Volf [-] )

TJ Unhošť
P. Šulek [-] - D. Asník [-] - A. Vicherek [-] (73. J. Gerhardt [-] ) , L. Kejha [-] (62. R. Neuberger [-] ) , K. Hoch [-] , D. Kolařík [-] , J. Dvořák [-] , L. Křenek [-] , T. Blecha [-] , V. Šimáček [-] , V. Kopačinský [-]

ŽK: 27. Z. Řehák , 40. P. Volgner , 76. M. Tikovský , 80. M. Žahour - 58. K. Hoch , 68. V. Kopačinský .
Hráči zápasu: M. Žahour .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Miroslav - ŠMEJKAL Jiří, KINČL Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích