4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov nepustil Vraný k míči


Branky


14. J. Jančařík , 45. M. Polák (p.) , 53. T. Koch , 84. D. Žďánský - 90. L. Kalous
13

V tomto zápase se předvedli hlavně domácí, kteří mužstvo z Vraného prakticky nepustili k míči a hosté se s míčem setkali jen sporadicky. Oba poločasy se Zavidov držel na míči a vytvářel si situace, které zdárně měnil v góly. Ačkoliv se Vraný snažilo, vzešel z toho jediný gól až na konci druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vraný jako by na hřišti nebylo

Zavidov přivítal na domácí půdě oslabený celek Vraného. Od začátku to byla hra na jednu stranu. Zavidov držel míč na svých kopačkách. Hosté se stáhli do obranného valu a míče pouze odkopávali. První šance měl Koch, který vypustil dvakrát svoji jedovku ze 30 metrů, avšak hostující brankář Izera předvedl pohotové zákroky.

 

Do vedení šli domácí po rohu ve 14. minutě, kdy míč vrátil před branku navrátilec po zranění Klouček a Jančařík pohotově uklidil míč k tyči – 1:0. Poté střídala šance šanci. Z dalšího rohu mířil Klouček do břevna, další hlavičku vychytal brankář, který se zaskvěl i proti dělovce Kocha. Dvě minuty před poločasem nahrál Jančařík krásnou kolmici na Žďánského, ten přešel přes dva hráče a byl zastaven faulem. Následovala penalta, kterou brankář vyrazil a Polák na dvakrát dostal míč do sítě – 2:0.

Vraný nedokázalo podchytit hru

Druhá půle vypadala podobně jako ta první, Zavidov držel míč a hledal skuliny v obranném bloku Vraného. Uklidnění pro domácí znamenala branka T. Kocha v 53. minutě, ke kterému se odrazil míč po dlouhém autu a domácí středopolař vymetl šibenici. Poté měli domácí další šance, avšak k překvapení všech neskončily gólem, i když se míč dvakrát kutálel po brankové čáře.

 

V 84. minutě předvedl krásnou akci Žďánský. Od lajny prošel přes dva hráče do vápna, zde si z jedničky narazil se Šímou a krásnou střelou k tyči zvýšil na 4:0. Běžela poslední minuta zápasu a hosté zahrávali přímý kop od lajny. Rozehráli ho na krátko a domácí obrana nechala na vápně úplně volného Kalouse, který prošel do šestnáctky a střelou k tyči stanovil konečný výsledek – 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: „Vraný přijelo v dost okleštěné sestavě a bylo to znát. Celý zápas bránili, a to i za nepříznivého stavu. My museli celý zápas hrát do bloku, takže jsme museli míč často obehrávat, což pro diváky muselo vypadat určitě nezáživně. Nakonec jsme obranný blok čtyřikrát překonali. Jediné, co mi mrzí, je zbytečně inkasovaný gól v poslední minutě.''




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - J. Klouček [-] (56. J. Knor [-] ) , M. Polák [-] , J. Jančařík [-] (68. P. Šíma [-] ) , D. Štiller [-] (26. M. Dvořák [-] ) , D. Žďánský [-] , T. Koch [-] (86. P. Čech ml. [-] ) , P. Hornof [-] , L. Kapoun [-] , P. Vitner [-] , J. Hvězda [-]

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - J. Koukolíček [-] (46. S. Pustai [-] ) , M. Plašil [-] , M. Rambousek [-] (41. P. Nagy [-] ) , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , P. Hanzlík [-] , D. Krampera [-] , J. Liška [-] , J. Paluba [-] , L. Košťák [-]

ŽK: 45. L. Jindřich , 50. M. Plašil , 65. J. Paluba , 85. L. Košťák .
Hráči zápasu: D. Žďánský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BUDAŘ Petr - BOČEK Michal, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Pavel Dlouhý
Tip experta: výhra domácích

Zavidov po pádu do B třídy určitě chce zpět nahoru a momentální Vraný jim nebude překážkou. Body zůstanou v Zavidově.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích