0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hřebeč vytěžila v Nespekách z minima tři body


Branky


12

Nespeky - V devátém kole Ondrášovka KP přivítaly Nespeky na svém hřišti Hřebeč. Ač byli domácí lepším týmem, na body to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klauz neměl svůj den

V úvodu utkání byl hodně aktivní domácí Klauz, který se v krátkém sledu dostal do třech gólových šancí. Tu první zakončil střelou do boční sítě, ta druhá z 9. minuty volala po gólu, ale střela levou nohou na zadní tyč mířila hodně mimo. O dvě minuty později se krásně prosadil po pravé straně, ale místo nahrávky pod sebe na volného Peštu volil neúspěšné zakončení z velkého úhlu.

 

Hosté měli v prvním poločase pouze jednu větší šanci, když se do nebezpečného zakončení dostal Faktor, ale Drážek včasným vyběhnutím jeho střelu vyrazil, nicméně hosté mohli z dorážky přehodit domácího gólmana, ale přehodili i branku.

Nespeky své šance nevyužily, a tak výhru hostů vystřelil Servus

Druhý poločas byl o poznání výživnější. Hned ve 46. minutě zahrával Kočí přímý kop, na zadní tyči našel Krejzu, který se sice hlavou gólově prosadil, ale gól nebyl nejspíše chybně uznán pro údajný ofsajd, ale Krejza si před soubojem pomohl rukama, takže gól asi správně neplatil. V rozmezí mezi  50. a 70. minutou přišla série čtyř velkých šancí Nespek, ale ani jedna gólem neskončila.

 

Nejprve prostrčil Kočí kolmici na Iheanacha, ale jeho střela šajtlí mířila jen do boční sítě, potom po rohu trefil Burian tyč. O chvilku později přišlo špatné řešení situace tři na dva a v 70. minutě po Klauzově centru mířil Krejza hlavou opět jen do tyče.

 

Šance hostů přišly až v závěru utkání. Nejprve v 82. minutě střelou z velké dálky trefil Dobiáš břevno, ale o dvě minuty později už se radovali z gólu, který se následně ukázal jako vítězný. Dobiáš přiťukl míč Servusovi, jeho střela byla tečovaná a překonala bezmocného Drážka - 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém jsme si dokázali vytvořit více šancí, než náš soupeř. Bohužel jsme doplatili na to, že řešení naší finální fáze není dobré, a proto nejsme produktivní. V zápase nám hodně chyběl Petr Mikolanda, který by si s řadou šancí jistě poradil a nějaký ten gól by určitě dal, ale na to se nemůžeme vymlouvat. V závěru jsme dostali takový smolný gól, byla to tečovaná střela, kterou by jinak Drážek měl. Nemyslím si, že jsme prohráli zaslouženě, ale když nedáme góly, tak nemůžeme vyhrát."

SK Hřebeč
Martin Servus, hrající trenér: "Utkání z naší strany vlažné v prvním poločase. Soupeř byl nebezpečnější po celý zápas. Úroveň zápasu byla na B. třídu. Dali jsme gól z ojedinělého zakončení na bránu."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , A. Konopisky [-] (76. L. Rublič [-] ) , J. Myslivec [-] (86. M. Pohořelý [-] ) , A. Varkoček [-] , M. Burian [-] - M. Klauz [-] , J. Kočí [-] , L. Braný [-] , F. Iheanacho [-] , D. Pešta [-] -

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Faktor [-] (90. A. Klavík [-] ) , O. Stříbrský [-] , J. Baranec [-] , J. Dobiaš [-] (89. A. Synek [-] ) , M. Servus [-] , R. Macháč [-] , F. Sedláček [-] (37. J. Dvořák [-] ) , M. Čmejla [-] , J. Pinkas [-] , M. Veliký [-] (46. J. Janík [-] )

ŽK: 90. A. Varkoček - 41. M. Čmejla , 58. J. Janík , 61. J. Pinkas , 71. J. Baranec , 76. J. Dobiaš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hes Filip - STRÁNSKÝ Martin, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Filip Stárek
Tip experta: výhra hostů

Hřebči se v posledních zápasech moc nedaří, v Nespekách ale zabere a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích