2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 10:15

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky slaví zisk tří bodů s Klíčany


Branky


12

Nespeky - V rámci 5. kola Ondrášovka KP na sebe narazily celky Nespek a Klíčan. Domácí se dostali brzy do vedení, ale o výhru se strachovali až do posledního hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup Nespek do zápasu

Vstup do utkání měli domácí perfektní. Již ve 3. min. si na centr Klauze naběhl Laštovka a hlavou přehodil brankáře - 1:0. Pak spálil obrovskou šanci hostující T. Krimlák, když z malého vápna netrefil. V 19. min. vybojoval na vlastní polovině míč Krejza, posunul ho na Kukače, který poslal vzduchem míč za obranu, kde se ho chopil Peterka a věděl si rady i s Holým - 2:0.

 

Ve 26. min. se zaskvěl domácí brankář Drážek a udržel svůj tým v náskoku o dva góly po dalším zakončení T. Krimláka. Další střely hostí mířily vedle, nebo byl pozorný opět Drážek. V závěru poločasu mohlo být navíc v domácím táboře ještě veseleji. Ve vápně byl faulován Klauz a kopala se penalta, kterou ale Peterka neproměnil. 

Nespeky na nakonec o výhru strachovaly až do samého závěru

Po krátké chvíli zachytil Kukač na vlastní polovině míč, poslal do gólové šance Iheanacha, ten ovšem své sólo neproměnil. V 56. min. přišlo ze strany hostí snížení na rozdíl jedné branky, když se po rohovém kopu prosadil T. Krimlák - 2:1.

 

Od vstřelené kontaktní branky byly Klíčany lepším týmem a vytvořily si velké šance na vyrovnání. Útočníci hostí ale neměli svůj den a vstřelit vyrovnávací branku se nepovedlo. V té největší šanci se deset minut před koncem objevil Pořízek, ale zblízka branku přestřelil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Martin Burian: "Musíme být za tři body rádi, i když náš výkon nebyl takový, jaký bychom si představovali. Velmi nám dnes pomohl Pepa Laštovka, který nejenže hned v úvodu dal gól, ale především odvedl velký kus práce na hřišti a držel celou naší obranu, za co bych mu chtěl poděkovat. Za stavu 2:0 tam bylo několik okamžiků, kdy jsme ten zápas mohli rozhodnout a možná by pak ta druhá půle byla o něčem jiném, ale to se nestalo a my se strachovali až do konce o výsledek. Myslím, že kdyby dnes měl soupeř větší kvalitu v zakončení, anebo větší štěstí, tak mohl dát více branek. Je vidět, jak je ten fotbal nevyzpytatelný, např. s Poříčím jsme odehráli velmi dobré utkání a brali jsme jen bod, naopak proti Klíčanům jsme nehráli úplně dobře a máme tři. Je potřeba si k našemu výkonu něco říct a dobře se připravit na další zápasy."

TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Prohráli jsme první poločas, který jsme odehráli špatně ať přístupem v obraně a to všech, tak s šancema. Díky Petrovi to nebylo 3:0 a my mohli do druhého poločasu vlítnout a snažit se změnit výsledek. Druhý poločas byl o něčem jiném a dát šance, tak je to 5:2 pro nás. Vyhrál horší tým, který lépe zvládl první poločas."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , A. Jasz [-] , J. Laštovka [-] - M. Klauz [-] , J. Myslivec [-] (15. A. Konopisky [-] ) , F. Iheanacho [-] , J. Kukač [-] , L. Braný [-] - M. Voráček [-] (63. R. Vojkůvka [-] ) , S. Peterka [-]

TJ Klíčany
P. Holý [-] - Š. Vošta [-] , J. Háša [-] (46. J. Ježek [-] ) , M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] - V. Koláček [-] , T. Petříček [-] (46. J. Pořízek [-] ) , T. Buldra [-] , D. Minha [-] - J. Předota [-] , T. Krimlák [-] (71. S. Vávra [-] ) -

ŽK: 43. P. Holý , 89. D. Minha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - PUDIL Václav, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra domácích

Vyhrajeme za plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Jenoznačné 3 body doma

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích