2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V pěkném utkání vyhrál Spartak v Libušíně po penaltách


Branky


12

Libušín - Dva ofenzivně laděné týmy se proti sobě postavily  v rámci 5. kola Ondrášovka KP. Od začátku se hrálo ve velkém tempu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Abrhám zajistil vedení Libušina

Lepší start sdo utkání si Libušín nemohl ani přát. V 6. min. utekl Křemen, přihrál Abrhámovi, který se trefil přesně k tyči - 1:0. Hrál se fotbal ve velkém tempu. Od 30. min. převzali iniciativu hlavně hosté, do poločasu však zůstal náskok Libušína o jeden gól.

Vyrovnání za pět dvanáct

Prvních deset minut bylo stejně jako v prvním poločase vyrovnaných. Poté ale hru jednoznačně ovládal Spartak. Ve vedení držel domácí už jen pouze brankář Cipra. V 65. min. ale poprvé kapituloval po zakončení Švába - 1:1. V 75. min. se trefil Guehi a hosté vedli - 1:2.

 

Na domácích byla ale vidět snaha o vyrovnání. V 88. min. vyrazil hostující obránce střelu rukou z brány, ale k údivu všech zůstala píšťalka sudího nemá. Libušín to nabudilo ještě více. Přišla série rohů a v 94. min. se odrazil míč k Pucholtovi, ten našel svým centrem ve vápně Výborného, jehož hlavičku ještě brankář vyrazil na břevno. Míč se ale odrazill k Abrhamovi, který vyrovnal - 2:2 

Bod navíc pro Spartak

V první sérii minul Havrda. Ve třetí sérii chytil Solnař pokus Veselému. Hosté proměnili všechny své pokusy a odvezli si bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
David Portužák: "Vstup do zápasu se nám vydařil. Hráli jsme naši hru a brzy se nám podařilo vstřelit gól. Do poločasu se nám bohužel druhý přidat nepodařilo a se štěstím jsme přežili několik šancí dobře hrajícího soupeře. Druhý poločas jsme neproměnili své šance a soupeř výsledek otočil. V emotivním závěru se nám podařilo doslova dotlačit vyrovnávací branku a šlo se na penalty. V těch už však stálo více štěstí na straně Příbrami. Určitě doma je to ztráta, ale vzhledem k vývoji zápasu, musíme brát bod a lépe se připravit na těžký zápas v Tuchlovicích."




Sestavy


SK Baník Libušín
P. Cipra [-] - K. Výborný [-] , D. Portužák [-] , M. Houška [-] , J. Veselý [-] - J. Křemen [-] , T. Abrhám [-] , N. Obradovič [-] (70. M. Pucholt [-] ) , O. Havrda [-] , P. Caizl [-] (78. P. Zadina [-] ) - S. Sejtarija [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - O. Šváb [-] (90. O. Matějka [-] ) , P. Červeňák [-] , M. Rampa [-] , M. Wágner [-] (90. D. Morav [-] ) , V. Šmucler [-] (59. H. Sako [-] ) , A. Bábíček [-] , D. Hančár [-] (59. Z. Guehi [-] ) , D. Klemš [-] , L. Schöbel [-] , A. Rampa [-] (46. P. Mezera [-] )

ŽK: 54. N. Obradovič , 58. K. Výborný , 90. P. Cipra - 50. V. Šmucler , 58. M. Wágner , 65. M. Rampa , 90. P. Mezera .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Benák Petr - HRON Karel, KINČL Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra domácích

Libušín ani v pátém zápase nepozná porážku.

Tip: výhra domácích

Spartak tápe a v Libušíně to odnese

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích