2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kleinmond držel naděje Strašecí, nakonec ale Slaný vyhrálo


Branky


9

Slaný - Ve 4. kolo Ondrášovka KP měl trenér Slaného poprvé k dispozici kompletní kádr. Domácí navíc zvládli utkání na výbornou a nebýt brankáře Kleinmonda, mohlo být jejich vítězství i vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Díky Kleinmondovi prohrálo Strašecí pouze o gól

Úvodní čtvrthodinka zápasu nepřinesla žádnou šanci ke vstřelení branky ani na jedné straně. V 17. min. hosté faulovali vpravo před svým brankářem. K trestnému kopu se postavil Kroutil a mířil přesně. Míč šel přes zeď na bližší tyč, ale gólman hostujícího celku Kleinmond se poprvé v zápase prezentoval skvělým zákrokem. Na druhé straně pak v 21. min. napálil míč směrem na Sedláka Kaválek a dalekonosnou a překvapivou střelou orazítkoval břevno domácí brány.

 

Ve 29. min. hlavičkoval dobře po rohu Hořejší, ale nepřehlednou situaci nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal vyřešit zakončením, a tak hosté odkopli míč do bezpečí. O minutu později si Kleinmond skvěle poradil také s povedeným trestným kopem Galbavého. Ve 37. min. se před pokutovým územím hostí dostal k míči Křeček, přihrál doprava na volného Mareše, který střelou po zemi dokázal překonat Kleinmonda - 1:0. Ve 43. min. předvedli povedenou fotbalovou akci hosté, dostali se až před Sedláka, jenže Svoboda mířil vedle.

Červená karta hostí a poklidný druhý gól domácích

V 51. min. dochází v dresu domácích k vynucenému střídání Kroutila. Nahradil jej Vimr a střídaný hráč skončil ve slánské nemocnici s podezřením na otřes mozku. V 57. min. vyběhl v pravý čas z brány Sedlák a předvedl pohotový zákrok, kterým sebral míč od nohy Svobodovi. V 58. min. Kleinmond vyrazil míč před pokutové území, ale pohotová střela Vimra postrádala více přesnosti. V 59. min. po sérii krátkých přihrávek domácích hráčů přišel míč k noze Marouška, který svůj průnik za obranu korunoval přihrávkou na nabíhajícího Galbavého, ten však míč ve skluzu jen těsně minul.

 

V další šanci pak zazlobil opět hostující Svoboda, když se dokázal s míčem u nohy prosadit přes dva bránící hráče, ale poté mířil nepřesně. V 65. min. předvedl Galbavý parádní finální přihrávku na Hořejšího, který hlavou mířil přesně k tyči, jenže Kleinmond dokázal konečky prstů míč vytěsnit na levou tyč své brány. O tři minuty později po faulu Hansla nastřelil z trestného kopu Kaválek pouze slánskou zeď.

 

Na druhé straně pak v 70. min. fauloval před vápnem Erba a ukázalo se to jako rozhodující moment utkání. Hostující hráč po odpískání zakopl míč, dostal druhou žlutou kartu a musel se poroučet do kabin. Navíc k míči se postavil Křeček a na jeho ránu do šibenice neměl dosud perfektně chytající Kleinmond sebemenší nárok - 2:0. V 81. min Zelenka našel přesnou příhrou nabíhajícího Kubašku, jenže ten mířil vysoko nad bránu. V poslední šanci pak z hranice šestnáctky vyslal jedovatou střelu na Sedláka Hartman, ale domácí brankář lehce tečovaný míč, směřující pod břevno, dokázal vytěsnit nad bránu.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Další nepříjemný a těžký domácí zápas je za námi a my jsme jej zvládli. Hostům dnes skvěle zachytal brankář, jinak by ze Slaného odjížděli s větším přídělem. Bodový zisk je pro nás velmi důležitý, neboť slánským fanouškům se představíme až za tři týdny. V následujících dvou kolech totiž cestujeme do Poděbrad a do Hřebče."

TJ Sokol Nové Strašecí
Lukáš Beneš: "Slaný mělo více míč v držení, bylo nebezpečné ze standardních situací, které zahrával Galbavý. I my jsme zahrozili, ale Kaválek mířil vedle a orazítkoval břevno. Inkasovali jsme gól, když jsme špatně po rohu vystoupili. Podržel nás brankář. Snažili jsme se hrát naši hru, založenou na bojovnosti a důrazu. Pořád máme problémy, že nedáváme góly, to nás stálo body už v Kutné Hoře. Slaný asi zaslouženě získalo tři body. Navíc jsme tři ze čtyř úvodních utkání hráli venku. V dalším zápase si budeme chtít napravit chuť a porazit Lhotu."



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Kubaška [-] (90. P. Volgner [-] ) , J. Maroušek [-] (71. M. Žahour [-] ) , O. Zelenka [-] , M. Jaráb [-] , J. Hořejší [-] (76. M. Tikovský [-] ) , M. Mareš [-] , R. Kroutil [-] (51. T. Vimr [-] ) , J. Galbavý [-] , L. Křeček [-] , F. Hansl [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , M. Erba [-] , M. Pařízek [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] (25. J. Trégr [-] ) , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] , P. Svoboda [-] (83. J. Kapek [-] ) , L. Beneš [-]

ŽK: 48. J. Kubaška , 68. F. Hansl , 89. M. Tikovský - 44. M. Erba , 80. P. Svoboda , 85. L. Mrázek , 91. M. Pařízek . ČK: 70. M. Erba .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Lukáš, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra domácích

Slaný potvrdí body z venku a vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Slaný chce do divize a Strašecí je nemůže zastavit