2:3p.
(1:0)
50. J. Sklenka
90. J. Sklenka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

8.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník srovnal v poslední minutě a veze ze Sedlčan dva body


Branky


26. M. Dvořák , 75. K. Kvěch - 50. J. Sklenka , 90. J. Sklenka (p.)
33

Vyrovnaný zápas se dal čekat od souboje domácích Sedlčan s hostujícím Rakovníkem. Domácí po dvou výhrách na penalty a prohře v Mariánkách chtěli konečně naplno bodovat. To se jim proti rakovnickému SK nepodařilo a zápas poslal v poslední minutě do penalt Sklenka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Centr Dvořáka zapadl až do sítě

Rakovník do zápasu vstoupil aktivněji, ale šance se zrodila na straně domácích. Němec získal míč, poslal do lajny Kdolského. Ten nacentroval na nikým nehlídaného Kvěcha, který sám před Zachem trestuhodně přehlavičkoval branku. Ve 22. minutě zahrával Čech rohový kop, který se snesl až na zadní tyč, kde orazítkoval konstrukci branky.

 

Skóre se měnilo o čtyři minuty později. Dvořák nacentroval do vápna, kolem míče proběhl M. Krůta, ale netečoval ho. Zach čekal do poslední chvilky na teč domácího hráče, ta ale nepřišla a na míč už nedosáhl - 1:0. Rakovník zahrozil poté ze standardních situací, skóre ale do poločasu nezměnilo.

Penalta v nastavení

Druhý poločas začal obrovskou chybou bránícího hráče Sedlčan, který zpracoval centr pro Sklenku a ten prostřelil Glogara - 1:1. Poté se ke střele dostal P. Lípa nebo Dvořák, jejich zakončení ale postrádalo razanci. Další vážnější ohrožení branky přišlo až v 74. minutě. P. Lípa vysunul Němce, jehož zakončení ve skluzu zblokoval Duchoň. Z následného rohu M. Krůty skončil míč na hlavě Vystyda. Ten ho vrátil před branku a tam byl Kvěch, který hlavou vrátil vedení na domácí stranu - 2:1.

 

Poté se dostávali hosté do blízkosti domácí svatyně, pár zákroků si připsal Glogar. Rakovník postupem času otevřel obranu a domácí nabídnuté brejky nevyužili. Nejblíže k brance byl Soldát, ale mířil jen do tyče. V 93. minutě se podařilo rakovnickému SK vyrovnat. Pucholt se vrhl do vápna mezi dva hráče a byl sražen. Tíhu okamžiku vzal na sebe Sklenka. Glogarovi moc nechybělo, ale střelu hostujícího záložníka vyrazit nedokázal - 2:2.

Plusový bod do Rakovníka

Jako první šel za domácí Vystyd, ale jeho přízemní střelu vyrazil Zach koleny. Hosty posadil na pomyslného penaltové koně Pucholt, když poslal Glogara na druhou stranu - 0:1. Kapitán Brotánek zahrál penaltu zkušeně k levé tyči. Opačně si vedl Čech, jehož pokus k pravé tyči vychytal Glogar a bylo srovnáno - 1:1. Kdolský to zkoušel k levé tyči, ale Zach jeho myšlenku přečetl. Druhou penaltu zápasu šel zahrávat Sklenka, ale míč poslal vedle levé tyče, a tak se stav nezměnil.

 

Střídající D. Krůta poslal míč s přehledem do středu branky. Dalším kopajícím byl za doprovodu pískajících domácích fans Besta, umístěnou střelou k levé tyči je ale umlčel - 2:2. Obrovskou šanci dal Rakovníku Kvěch, který mířil na pravou šibenici, ale jeho pokus šel nad. Rozhodnutí na kopačce měl P. Tvrz, který poslal Glogara na druhou stranu a rozhodl o plusovém bodu - 2:3.

 

Zdroj: oficiální web Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem

 

Galerie v podání Davida Štveráka!



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: "Byl to bojovný zápas. O body jsme přisli v nastavení, když jsme se nešikovně chovali ve vápně a dovolili soupeři výhodu pokutového kopu, kterou využil. V penaltách jsme 3 nedali a to je strašně moc. Budu se opakovat, ale jeden bod je pro nás tímto stylem ztráta."

SK Rakovník
Marek Tvrz, vedoucí týmu: "Byl to klasický zápas v Sedlčanech, nepříjemné publikum, z obou stran to bylo bojovné. K průběhu zápasu je remíza zasloužená. Srovnali jsme v poslední minutě z penalty, která byla. V penaltovém rozstřelu už to je loterie, kterou jsme potřetí zvládli. Za bojovný výkon jsme byli v závěru odměněni penaltou a remízou. Jsem maximálně spokojen."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Němec [-] (88. M. Hájek [-] ) , L. Soldát [-] (90. M. Sirotek [-] ) , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] (61. V. Lípa [-] ) , P. Lípa [-] , M. Dvořák [-] (66. D. Krůta [-] ) , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-]

SK Rakovník
R. Zach [-] - R. Hamouz [-] , P. Duchoň [-] , Z. Schwendt [-] (33. M. Krupička [-] ) , J. Krupička [-] , P. Besta [-] , J. Severin [-] (62. L. Stuchl [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] , P. Tvrz [-]

ŽK: 88. K. Kvěch , 90. D. Krůta - 88. P. Tvrz .
Hráči zápasu: D. Krůta , J. Vystyd - R. Zach , J. Sklenka , R. Hamouz .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Trska Adam - LAFEK David, MAIELLO Francesco.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Kubr
Tip experta: výhra domácích

Sedlčany chytly dobře začátek, také hrají dlouho pospolu. Pro nás to byl vždy nepříjemný soupeř. Rakovník jsem ještě neviděl.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích