1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice vykradly Kozmice


Branky


0

V první půli dalo každé z mužstev po gólu. Strahovice daly ve druhé půli dva góly a Kozmice žádný, a proto putují tři body do Strahovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice ve svém prvním jarním zápase změřily síly s mužstvem ze Strahovic. Už v 6. minutě pálil do domácího brankáře Sajdoka František Hladík. O minutu později po závaru v domácí pokutovém území už František Hladík otevřel skóre zápasu - 0:1. Pak se hra přelévala mezi šestnáctkami obou týmů. Pak zahodili dvě nadějné šance hostující Obrusník se Slavíkem. Ve 34. minutě se Kozmicím podařilo vyrovnat, když na začátku akce stál kapitán Král, který posunul míč na Kozáka, který gólově oslovil Rončku, jenž se nemýlil - 1:1. Strahovice mohly jít do vedení těsně před pauzou, ale ve stoprocentní šanci selhal Radek Hladík.

 

Ve druhé půli Strahovice zahodily spoustu šancí, do kterých se dostávaly po jednoduše nakopávaných balónech. Hlavním paličem byl Stříbný. V 50. minutě se po krásné kombinančí akci po ose František Hladík, Stříbný dostal balon k Štěpánu Benešovi, ale ten na Sajdoka nevyzrál. Stejně se vedlo o dvě minuty později i Stříbnému. Těsně před hodinou hry se ale Strahovice dostaly znovu do vedení, když Františka Hladíka pět vychytal Sajdok, ale na dorážku Slavíka už byl krátký - 1:2. Pak se do role paliče šancí pasoval už výše zmíněný Stříbný, který zahodil snad pět tutovek. Od 70. minuty Kozmice Strahovice zatlačily, ale jejich snaha se rozbíjela o hostující obranu. Uklidňující zásah zaznamenali hosté šest minut před koncem, když Štěpán Beneš uklidil svou střelu k tyči - 1:3. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (kapitán): Nehráli jsme špatně. Míč jsme na kopačkách měli více, ale nedokázali jsme udržet balón vepředu a neubránili jejich tři útoky. Strahovice byly chytřejším týmem.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Velmi brzo jsme se ujali vedení, které jsme po půl hodině ztratili. Ve druhém poločase to byl náš festival zahozených šancí a zbytečně jsme ze zápasu udělali drama až dokonce. Dali jsme ve druhé půli dva góly naštěstí, a tím jsme si připsali tři body.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
O. Sajdok [-] - R. Velc [-] (50. L. Ondrášek [-] ) , M. Janík [-] , D. Koval [-] (69. L. Krcho [-] ) , J. Kozák [-] , T. Král [-] , M. Daněk [-] , J. Burda [-] , M. Vinárek [-] (61. A. Miketta [-] ) , A. Dihel [-] , D. Rončka [-] (82. T. Klimovič [-] )

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - F. Schenk [-] , M. Obrusník [-] , P. Hluchník [-] , T. Němec [-] - R. Hladík [-] (78. M. Hluchník [-] ) , Š. Beneš [-] , A. Dvořák [-] (46. J. Stříbný [-] ) , P. Slavík [-] - P. Kubiš [-] (71. J. Beneš [-] ) , F. Hladík [-] (59. M. Beneš [-] )

ŽK: 49. T. Král - 62. T. Němec , 66. P. Kubiš , 77. R. Hladík , 89. J. Stříbný .
Hráči zápasu: O. Sajdok - F. Hladík .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - GAI Tomáš (N), VANĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.